Afgelopen maanden werden er in vele landen de kwalificatie wedstrijden gespeeld voor de World Cyber Games. Inmiddels zijn alle qualificatie rondes gespeeld en maakte WCG de groepen bekend. Vanuit Nederland zal team CNO zich gaan bewijzen tijdens dit evenement in Seatle.[toggle= lees verder]De groepen zien er als volg uit:Groep A– [flag]pl[/flag]PGS- [flag]ca[/flag]Evil Geniuses- [flag]ru[/flag]KPOBb- [flag]gr[/flag]Greece- [flag]eu[/flag]SerbiaGroep B– [flag]uk[/flag]United States- [flag]ua[/flag]A-Gaming- [flag]pt[/flag]Portugal- [flag]eu[/flag]India- [flag]ch[/flag]SwitzerlandGroep C– [flag]tw[/flag]HiNet-UMX- [flag]sg[/flag] Indonesia- [flag]eu[/flag]ultimo- [flag]be[/flag]Belgium– [flag]ie[/flag]Ireland- [flag]no[/flag]MYMGroep D– [flag]ro[/flag]I Got Game- [flag]de[/flag]Germany- [flag]sk[/flag]fu.sk- [flag]es[/flag]Spain- [flag]eu[/flag]ExtremePlayers- [flag]cn[/flag]wNv.cnGroep E– [flag]sg[/flag]TitaNs- [flag]fi[/flag]Team Roccat- [flag]nl[/flag]CNO-Gaming– [flag]eu[/flag]NearlyGod- [flag]my[/flag]MalaysiaGroep F – [flag]hr[/flag]Croatia- [flag]ee[/flag]sYnck- [flag]eu[/flag]Peru- [flag]eu[/flag]Immortalz- [flag]cz[/flag]H_o_A- [flag]eu[/flag]ProdigYGroep G– [flag]se[/flag]Fnatic- [flag]uk[/flag]4Kings- [flag]za[/flag]South-Korea- [flag]at[/flag]Austria- [flag]eu[/flag]Simplex- [flag]br[/flag]g3nerationXGroep H – [flag]nz[/flag]Halcyon- [flag]au[/flag]Sequental Gaming- [flag]co[/flag]novacancy- [flag]fr[/flag]France- [flag]dk[/flag]Denmark- [flag]eu[/flag]Kazakhstan*sommige vlaggen kloppen niet. Onze excuses hiervoor dit word zo snel mogelijk verholpen* Naar aanleiding van deze bekendmaking hebben we een interview gehad met Roachz uit Team CNO.CNO zal deelnemen aan dit evenement nadat ze tijdens de qualifier van Digital Mind gewonnen hebben. CNO zal met de volgende line up deelnemen aan de WCG.- [flag]nl[/flag] dDd- [flag]nl[/flag] Ferrid- [flag]nl[/flag] Skire- [flag]nl[/flag] Roachz- [flag]nl[/flag] Skire

CNO tijdens WCG qualifier
Allereerst gefeliciteerd dat jullie met CNO naar Seattle mogen. Kun je ons eerst iets meer over jezelf vertellen?Hoi mijn naam is Dave van Doorn , ik speel zo’n 3/4 jaar cs , heb voor teams gespeelt als Innovation, Edit en Plasa en speel nu onder CNOJullie mogen dus naar Seattle hoe voelt het om naar zo’n evenement te mogen gaan?Natuurlijk het is altijd leuk om naar het buitenland te gaan voor counter-strike , gezien het niveau er meestal hoger ligt maar toen de tickets naar Seattle binnen waren was het feest natuurlijk helemaal compleet , want wie wil der nou niet gratis naar Amerika 😉Vandaag zijn de groepen bekend gemaakt wat verwachten jullie hiervan?Wat de groupstages zit het wel goed bij ons , roccad lijkt me leuk om tegen te spelen en we zullen gewoon bij elke match onze best doen om er het beste van te maken en het beste resultaat eruit te halen maybe kunnen we een keer dutchpower laten zien want weet zeker dat het er is.Jullie zijn waarschijnlijk bezig met jullie voor te bereiden op dit evenement. Hoe doen jullie dat?We hebben van de zomer een week bij elkaar gezeten in België om de nodige dingen door te nemen en vervolgens te testen op de locale lan toentertijd “lanscape” wat in onze ogen goed uitpakte alleen hele andere koek is dan Amerika daarom zijn we ook van plan gewoon deel te nemen aan de Intel invite in moskou voor eigen ervaring , en om een keer tegen het niveau te spelen waar we eigenlijk horen te spelen en hopelijk is het een goede blik op wat ons te wachten staat.Wij wensen CNO heel veel succes tijdens de WCG. En we hopen mooie scores terug te zien. [/toggle]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.