Afgelopen 4 september werd in Duitsland de kwalificatie gespeeld voor de laatste spot van de EMC CS female cup. Mousesports wist deze plaats te bemachtigen door de finale te winnen van het team zeitlos.female met een score van 05:16.Dit betekent dat de deelnemerslijst er als volgt komt uit te zien:[flag]de[/flag] ALTERNATE aTTaX[flag]de[/flag] ID-Gaming[flag]de[/flag] Mousesports [flag]gr[/flag] SouthPark Female[flag]gr[/flag] Delinquent habits female[flag]se[/flag] Les Seules[flag]se[/flag] unFinished[flag]de[/flag] EYEBALLERS[flag]bg[/flag] Man1a Bad Girls[flag]es[/flag] Dualcore team[flag]es[/flag] redCode.X-Fi Females[flag]fr[/flag] MaxPink[flag]fr[/flag] Be The Best[flag]dk[/flag] Aurora Gaming[flag]pl[/flag] Wilda Femme[flag]nl[/flag] DaMn-Gamers[flag]ch[/flag] endless inspiration ladies[flag]ru[/flag] MegapolisWij wensen alle spelers veel succes! De cup zal starten op 17 september.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.