Het eerste deel van de In-w0nderland Birthday Cup is alweer gespeeld. Teams uit verschillende landen hebben hard gestreden om de eerste plek te bemachtigen in de cup. Helaas is niet de gehele cup op een dag gespeeld door tijdgebrek en moeten we dus nog vol spanning wachten op Loser-bracket finale en de grote finale. Wij houden jullie op de hoogte van de wedstrijden in deze birthday cup.Elimination Round[flag]gr[/flag]Delinquent Habits [16:0] [flag]be[/flag]Belgicas[flag]se[/flag]UnFinished [16:6] [flag]yu[/flag]KGB.Girls[flag]pl[/flag]CGS.Woman’s [19:16] [flag]gr[/flag]Vatos Locos Fem[flag]de[/flag]Wild 4 Venus [2:16] [flag]gr[/flag]Southpark Female[flag]cz[/flag]Bytchez [13:16] [flag]de[/flag]Zeitlos.Female[flag]ch[/flag]E1.Ladies [16:11] [flag]ru[/flag]Fe.No.Men[flag]de[/flag]Mousesports [16:6] [flag]de[/flag]Wilda.Femme[flag]br[/flag]TPM.Girls [forfeit] [flag]gr[/flag]Yperano.fem Round 2 [flag]de[/flag]Mousesports [16:0] [flag]gr[/flag]Yperano.fem[flag]ch[/flag]E1.Ladies [12:16] [flag]de[/flag]Zeitlos.Female[flag]gr[/flag]Delinquent Habits [7:16] [flag]se[/flag]UnFinished[flag]pl[/flag]CGS.Woman’s [7:16] [flag]gr[/flag]Southpark Female Round 3[flag]de[/flag]Zeitlos.Female [1:16] [flag]de[/flag]Mousesports[flag]se[/flag]UnFinished [16:1] [flag]gr[/flag]Southpark FemaleLoser Bracket[flag]de[/flag]Zeitlos.Female [3:16] [flag]gr[/flag]Southpark FemaleWinner Bracket Final[flag]se[/flag]UnFinished [16:8] [flag]de[/flag]Mousesports Loser Bracket Final 7-9-’07 21:00CET[flag]gr[/flag]Southpark Female [7:16] [flag]de[/flag]MousesportsGrand Final Date tba[flag]se[/flag]UnFinished [x:x] [flag]de[/flag]Mousesports * Omdat [flag]ru[/flag]Megapolis niet kwam opdagen is [flag]gr[/flag]Vatos Locos voor hen in de plaats gegaan.[/toggle]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.