Zoals de meest cups en leagues tot hun eind komen, zo ook de Clanbase EuroCup. Aankomend weekend (8 en 9 septemger 2007) worden er, in de Wzzrd Enschede, 2 finales gehouden. Namelijk de TeamGX finale, waarin er een aantal bekende dames in actie te zien zijn en de EuroCup finale, met de games Warcraft 3, Call of Duty 2 en Counterstrike 1.6. De Wzzrd Enschede organiseert samen met de 2 mainsponsoren (Pokerstratergy.cc en Steelseries.com) de finale van de Clanbase EuroCup.De finalisten van Counterstrike zijn: (10.000 euro aan prijzengeld)[flag]dk[/flag]Mirror[flag]fi[/flag]CMAX[flag]ru[/flag]Begrip.ru[flag]dk[/flag]NOADe finalisten van Warcraft III zijn: (4.000 euro aan prijzengeld[flag]nl[/flag]Grubby[flag]bg[/flag]Diesel[flag]se[/flag]Liid.c[flag]ua[/flag]TreshDe finalisten van Call of Duty 2 zijn: (6.000 euro aan prijzengeld)[flag]nl[/flag]H2K.gaming.QPAD[flag]eu[/flag]TeK-9 Networks LTD[flag]fi[/flag]Team Logitech.fi[flag]de[/flag]Team speedlink Wij wensen alle teams veel succes in de finale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.