De vakantie is nog maar net voorbij of we zien alweer wat changes in de teams. Meiden stoppen omdat ze het druk krijgen met school en er starten ook nieuwe clans. Zo komen we ook bij D2d.female. Het is een nieuwe meiden clan met wat bekende gezichten er in. Het team bestaat uit:[flag]nl[/flag] [.d2d.] | LouLou | (Team-Leader)[flag]nl[/flag] [.d2d.] | Lady Dazz | (Co-Leader)[flag]nl[/flag] [.d2d.] | Pink |[flag]be[/flag] [.d2d.] | Fortuna |[flag]nl[/flag] [.d2d.] | Kitty |Het team wordt gesponsord door Quise.nl en Playable.be.Wij spraken met de oprichter Thilou “Loulou” over D2d.female.Een klein voorproefje:Inmiddels heb je een team van 5 meiden, ben je nog op zoek naar meiden? Zoja waar moeten ze aan voldoen?Ja ik ben nog op zoek naar meiden. Een echte line-up heb ik nog niet. Eerst kijken wat de andere meiden in hun mars hebben en ze moeten kunnen raken natuurlijk.Om de rest van het interview te lezen verwijs ik je door naar onze artikelen. Het snelste kom je daar om hier te klikken De meiden van D2d.female zijn te bereiken via hun website of op hun IRC channel #d2d.female op Quakenet.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.