Wat een 1on1 avondcup had moeten worden werd een langdurige wachtavond. De Queen of the Summer cup, georganiseerd door FeminaUnited liep een beetje uit en zal in de loop van volgende week hervat gaan worden.Er zijn een aantal ronden gespeeld, meiden niet op komen dagen, forfeits weggegeven en er is heel lang gewacht. Volgens de planning moesten de teams om 19:00 uur beginnen. Er was een uur uitgetrokken om de eerste ronde door te komen, alleen rond 21:30 uur werd besloten de cup op een later moment te hervatten. De site scheen ook niet geheel mee te werken.Wij willen jullie de resultaten van deze eerste ronde niet onthouden en houden jullie op de hoogte van het vervolg van deze cup.[toggle=lees verder][flag]pl[/flag] Fli [16:07] [flag]nl[/flag] Gina[flag]bg[/flag] Iceman [16:13] [flag]no[/flag] fuRia[flag]pl[/flag] IAMLOCO [1:0] [flag]pl[/flag] blondyynka [flag]gr[/flag] violenCe [05:16] [flag]se[/flag] zAAz [flag]pl[/flag] Qlka [1:0] [flag]nl[/flag] Rikku[flag]se[/flag] hamsterd [09:16] [flag]de[/flag] Lunatic [flag]dk[/flag] nannZie [16:08] [flag]gr[/flag] emiGly[flag]pl[/flag] naula [16:14] [flag]pl[/flag] DeeDee[flag]pl[/flag] shilla [11:16] [flag]gr[/flag] evRil [flag]fr[/flag] Lillie [1:0] [flag]de[/flag] JaNNa[flag]cz[/flag] jance. [1:0] [flag]uk[/flag] spankysanta[flag]pl[/flag] nenna [0:1] [flag]gr[/flag] Mya[flag]se[/flag] kiiztr [14:16] [flag]de[/flag] AG4Ta[flag]se[/flag] D1zzy[0:1] [flag]de[/flag] Lisa[flag]nl[/flag] Stitchi [1:0] [flag]de[/flag] Jacky[flag]se[/flag] lillsan- [16:14] [flag]gr[/flag] StreamGezien bovenstaande resultaten zien we de volgende 16 meiden terug in de volgende ronde:[flag]pl[/flag] Fli[flag]bg[/flag] Iceman[flag]pl[/flag] IAMLOCO[flag]se[/flag] zAAz[flag]pl[/flag] Qlka[flag]de[/flag] Lunatic[flag]dk[/flag] nannZie[flag]pl[/flag] naula[flag]gr[/flag] evRil[flag]fr[/flag] Lillie[flag]cz[/flag] jance.[flag]gr[/flag] Mya[flag]de[/flag] AG4Ta[flag]de[/flag] Lisa[flag]nl[/flag] Stitchi[flag]se[/flag] lillsan-In elk geval succes in de volgende ronde![/toggle]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.