Tijd om te nazomeren op Netflix! Een nieuwe maand is weer aangebroken en daarbij natuurlijk ook een nieuwe maand vol nieuwe films en series. Welke tips hebben we deze maand voor je, lees dan vooral verder!

Augustus was een behoorlijk natte maand. Ideaal dus om op de bank te chillen met je favoriete streamingsdienst. Stiekem hebben we hier in huis ook een flinke uitstap gemaakt om het wel en wee van partnerzoekende bed & breakfast-eigenaren, maar ook op Netflix is er weer het nodige verslonden. Onder Vuur, Knokke Off, the Lincoln Lawyer seizoen 1, Toen ik je Zag, Missing, Dora and the Lost City of Gold en You Are Not Invited to my Bat Mitzvah stonden op het programma Vooral van de laatste twee was ik persoonlijk onder de indruk. Genoeg gezien, maar ook nog genoeg op de planning natuurlijk. In september komen er weer een aantal titels bij.


Het Gouden Uur
Vanaf 14 september kun je het Gouden Uur bingen. Deze serie heb ik zelf al gezien, maar toch is het zeker een aanrader. Het gaat er om dat bij een incident het eerste uur cruciaal is. De serie is van Nederlandse bodem en eigenlijk hopen we nu al op een vervolg.

65
Niemand minder dan Adam Driver speelt de hoofdrol in deze film die je vanaf 16 september kunt zien. Na een noodlanding moet een astronaut zien te overleden op de pre-historische aanrader. Ongetwijfeld komen er ook nog dino’s voorbij. Spannend!


Sex Education
Het laatste seizoen van de hilarische Britse serie Sex Education. Vanaf 21 september kun je het slotstuk bekijken. Een nieuwe school en daar vallen ongetwijfeld weer vele vragen op seksgebied te beantwoorden. Tijd om afscheid te nemen van Otis, Eric en Maeve.

Once Upon a Crime
Een Japanse film die het op de hak neemt met de klassieke sprookjes. Assepoester geeft een bal en roodkapje is daar de gast. Voor middernacht dient het mysterie opgelost te worden. Je ziet de film vanaf 14 september.

Liebes Kind
Een Duitse mini-serie die al enorm spannend lijkt te worden. Vanaf 7 september zie je een mysterie waarbij een verdwijning die 13 jaar eerder begon een raadselachtige oplossing krijgt.

Who Killed Jill Dando
Een moord die de wereld schokte: in 1999 werd de populaire tv-presentratice Jill Dando omgebracht. Deze documentaire duikt in de schokkende gebeurtenis en is vanaf 26 september te zien.

Nowhere
Een zwangere dobbert in deze Spaanse film rond op zee in een zeecontainer. Alles draait om overleven nadat ze een door een totalitair regime verwoest land is gevlucht. Dat wordt spannend vanaf 29 september.

Meer om te bingen: klassieker Band of Brothers zie je vanaf 15 september, het laatste seizoen van Disenchanment is sinds 1 september te zien en de spin-off van Castlevania genaamd Nocture zie je vanaf 28 september. Virgin River – seizoen 5 is vanaf 7 september te zien, zwijmelen doe je vanaf 15 september met de film Love at First Sight en beleef iets bizars in de dating-serie Is She the Wolf vanaf 3 september.

Hopelijk heb je weer de nodige tips gekregen om je maand door te komen en op naar de volgende!

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.