Hoewel ik dacht dat de letter J moeilijk zou zijn hoefde ik alleen maar achter me te kijken om te zien wat mijn dochter op de PlayStation 4 speelde, namelijk Just Dance! Er zijn meerdere games die met een J beginnen, aan welke denk jij?

Patricia: Lekker dansen en bewegen is gezond en zorgt ervoor dat je actief blijft. Mijn dochter heeft vele dansjes al onder de knie, ik daarentegen kan nog wel wat oefening gebruiken. Toch is het leuk om dit zo nu en dan samen te spelen, of stiekem te oefenen als de kinderen op school zitten.

Alena: Jurassic World: Evolution is na Just Dance eigenlijk het enige wat mij te binnen schiet bij de letter J. Ik houd wel van park builders en ik wilde vroeger heel graag paleontoloog worden, dus deze game past wel goed bij mij. Wel ging hij mij vrij snel vervelen, dus speel ik het af en toe als ik zin heb in het onderhouden van dino’s.

Linn: Wie is er niet groot mee geworden?! Jazz Jackrabbit! Een 2d-platformer met een soort van Rambo-konijn. De meeste 80’s-kids zullen deze game ongetwijfeld kennen, dus verdere uitleg is overbodig.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.