Kijk dat zonnetje eens lekker schijnen buiten. Het is te merken dat de dagen langer worden, maar de temperatuur laat het nog behoorlijk afweten. Lekker genieten onder een dekentje en een verse dosis materiaal op Netflix. Ja, ook in maart staat er weer veel moois op het programma.

Allereerst heb ik zelf natuurlijk ook weer behoorlijk wat verslonden op Netflix. Girls5Eva, Stromboli, Where the Crawdads Sing, Viking Wolf, You: seizoen 5 – deel 1, Physical 100 en Outer Banks seizoen 3 zijn de revue gepasseerd. Vooral Where the Crawdads Sing heeft behoorlijke inderdaad gemaakt en is absoluut een aanrader.

In maart kunnen we ook weer flink aan de slag met behoorlijk wat nieuwe titels.

You: Seizoen 5 – deel 2
Het vijfde seizoen van You is opgesplitst in twee delen. Het eerste deel konden we in februari al bingen en dat was een compleet ander seizoen dan we tot nu toe van de serie kenden. Het vervolg verschijnt op 9 maart en dat belooft een serieuze plottwist te worden.

Fall
Heb je hoogtevrees? Dan is het wellicht beter om deze film links te laten liggen. Fall speelt zich namelijk af op 600 meter hoogte. Twee vriendinnen komen vast te zitten in een radiotoren in de woestijn. Hoe gaan ze zichzelf hier uit of beter gezegd van af redden? Je ziet het vanaf 1 maart.

MH370: the Plane that Disappeared
Een vlucht die plots van de radar verdween op 8 maart 2014. Tot op de dag van vandaag is onduidelijk wat er met het vliegtuig is gebeurd. Is het gekaapt of neergestort? Wellicht zullen we het antwoord hierop nooit weten. De documentaire duikt in de feiten die we wel hebben en is te zien vanaf 8 maart.

The Night Agent
Een oersaaie baan: wachtend in de kelder van het witte huis tot er ooit een belletje wordt gepleegd naar de noodlijn. Tot… het moment dat de telefoon daadwerkelijk over gaat. Wat volgt is een spannende seizoen van the Night Agent waarin alles draait om een groot complot. Je ziet de serie vanaf 23 maart.

The Magician’s Elephant
Een prachtige animatie-film met in de hoofdrol een jawel… magische olifant. Peter is op zoek naar zijn zusje en volgens een waarzegster zal hij haar vinden door een olifant te volgen. Te zien vanaf 17 maart.

Noise
Een Belgische / Nederlandse Netflix original. Noise beloofd spanning wanneer een man met zijn gezin verhuisd naar zijn geboortestad. Plots komt er een familie-geheim boven en het zou beter zijn geweest om dit mysterie met rust te laten. Te zien vanaf 17 maart.

Meer kijkvoer in maart: Outlander seizoen 6 vanaf 7 maart, het tweede seizoen van Shadow & Bone zie je vanaf 16 maart en het Nederlandse drama April, May en June zie je vanaf 19 maart. Fans van Luther kunnen vanaf 10 maart kijken naar de film Luther: the Fallen Sun, zwijmelen kan vanaf 24 maart met Love is Blind seizoen 4 en als je wilt lachen kijk dan naar de Actie-Komedie Murder Mystery 2 vanaf 31 maart.

Genoeg te kijken, maar wat betreft een grandioos aanbod lijkt het in maart wat betreft klappers behoorlijk rustig te zijn. Gelukkig zijn er genoeg uitstapjes te maken naar andere streamingsdiensten of er is genoeg tijd om je backlog bij te werken. Op naar April!

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.