Electronic Arts Inc. heeft een reeks nieuwe meerjarige partnerships en in-game integraties aangekondigd die in EA Sports FIFA 23 zullen verschijnen. Zo kunnen fans spelen met meer dan 19.000 spelers, 700 teams, 100 stadions en 30 competities over de hele wereld.

EA Sports is al jaren toegewijd om de meest realistische en authentische ervaring te bieden aan de fans. Onlangs heeft EA Sports een unieke overeenkomst met LaLiga aangekondigd. Dit betekend de naamrechten van alle LaLiga-competities, een complete rebranding van LaLiga in samenwerking met EA Sports en gloednieuwe integraties in de game. Maar ook televisiehoogtepunten en gezamenlijke toezeggingen om grassroots-initiatieven te ondersteunen. EA Sports blijft fans wereldwijd vertegenwoordigen met de toevogingen van Serie BTK, verlengingen met Major League Soccer, Liga Profesional de Futbol de Argentina en Saudi Pro League.

Spelers kunnen ook de gloednieuwe ambiances van de wedstrijddag ervaren door in een aantal van de meest iconische stadions ter wereld te kunnen spelen. Voor de PSV-fans onder ons ook het prachtige Philips Stadion van PSV Eindhoven zit daarbij. Maar ook de La Bombonera van Boca Juniors, het Europa-Park Stadion van SC Freiburg, het Banc of California Stadium van LA FC en het Academy Stadium van de Manchester City Women’s Football Club.

EA Sports Fifa 23 is ook de enige plek waarin fans kunnen spelen op het hoogste wereldpodium in zowel heren- als het damestoernooi van de FIFA World Cup en ook in de iconische UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, LaLiga Santander, Bundesliga, Ligue 1 en Serie A.

FIFA 23 is vanaf 30 september wereldwijd beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S, pc, Stadia, PS4 en Xbox One. De early acces voor FIFA 23 Ultimate Edition begint op 27 september.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.