Frontier Foundry heeft een prachtige story trailer gepubliceerd van hun sci-fi adventure game Deliver Us Mars. In de trailer krijg je alvast een voorproefje van de missies en de persoonlijke belangen in-game die de kracht zijn van het verhaal.

Het verhaal is echt het hart van Deliver Us Mars. Voor deze game is er een volledige cast van motion-captured acteurs gebruikt om de personages tot leven te brengen. Dit draagt allemaal bij aan de krachtige verhaallijn voor de spelers om te ervaren.

In Deliver Us Mars speel je de rol van astronaut-in-training Kathy Johansen. In deze trailer krijg je een kijkje in het karakter en motivaties van Kathy in de game. Ze is vastberaden om wereld-reddende technologie van Mars te halen om de toekomst van de mensheid te behouden. Dit is ook de hoofdmissie in deze game. Maar er zit veel meer achter haar beweegredenen. Ze is ook op zoek naar haar vader Isaac, is hij nog in leven? Nadat ze een mysterieuze bericht van de rode planeet heeft gekregen lijkt het erop dat hij nog in leven is. Het doel om hierachter te komen deelt ze echter niet met haar crew.


Deliver Us Mars is vanaf 2 february 2023 verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X\S, Xbox One en de PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.