Eerder al lieten we weten dat er een grote update voor Cyberpunk 2077 uit zou komen, die de game flink onder houden zou nemen, alsook de next-gen-versie van de game. Het moment is eindelijk daar, heeft de Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED laten weten in een livestream. Sterker nog, de patch is inmiddels al te downloaden op elk beschikbare platform.

Deze grote patch, versie 1.5, zal een hoop veranderingen en vooral ook verbeteringen met zich meebrengen, laat de ontwikkelaar weten in een blogpost. Daarnaast zal de patch ook nieuwe content introduceren in de game, waaronder nieuwe quests en gratis DLC, en is er dan ook eindelijk die next-gen-upgrade uitgerold speciaal voor de nieuwe generatie consoles.

Zoals in het overzicht hieronder te zien is, zullen alle versies van de game worden voorzien van nieuwe wapens, nieuwe appartementen voor V en een verbetering in gameplay, economie en lootsystemen. Er zijn zelfs nieuwe perks toegevoegd en een aantal bestaande perks zijn verbeterd. Spelers die hun Perk Points al hebben gespendeerd, kunnen deze punten gratis herverdelen over alle perks. Daarnaast kunnen spelers het uiterlijk hun personage ook op elk moment aanpassen door middel van de nieuwe toegevoegde spiegel, die te vinden is in elk appartement. De update zorgt er ook voor dat er nieuwe poses toegevoegd zijn in de photo mode.

In Night City zijn er ook nieuwe geheimen toegevoegd, die spelers kunnen ontdekken en er zijn nieuwe interacties toegevoegd met personages als Panam, Kerry, River en Judy. Uiteraard zijn er naast alle toevoegingen ook een hoop bugs opgelost met de nieuwe patch, uiteenlopend van bijvoorbeeld quests die kapot waren en het niet door gebroken glas heen kunnen springen of rennen.

De PlayStation 5- en Xbox Series X/S-versies zullen worden voorzien van ray tracing voor lokale schaduwen, spatial audio voor koptelefoons, snellere laadtijden, verbeterde reacties van NPC’s in het verkeer en er kan op 4K-resolutie gespeeld worden. Kortom, de nieuwe patch zal ervoor zorgen dat de game flink gebruik maakt van de kracht van de hardware van de nieuwe generatie consoles. De PlayStation 5-versie zal daarnaast ook worden voorzien van DualSense-functies.

Een hoop toevoegingen, veranderingen en verbeteringen dus om te verteren in Night City! Benieuwd naar echt alles wat patch 1.5 met zich meebrengt? Lees dan hier het overzicht.

Cyberpunk 2077 is een open-wereld-game, dat actie en avontuur combineert. De game speelt zich af in het futuristische Night City, een megalopolis dat geobsedeerd is door macht, glamour en lichaamsmodificatie. Jij speelt V, een huurling die uit is op een unieke implantaat dat de sleutel tot onsterfelijkheid zou zijn. Je krijgt de mogelijkheid de cyberware, vaardigheden en speelstijl van jouw personage aan te passen en de grote stad te verkennen, waarin jouw keuzes het verloop van het verhaal beïnvloeden, alsook de wereld om je heen.

De game is verkrijgbaar voor PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.