In oktober meldde de Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED dat de next-gen-versies van Cyberpunk 2077 nog even op zich moesten laten wachten. Het team zou geleerd hebben van de manier waarop Cyberpunk 2077 destijds uitgebracht is en dat dit de reden is voor het niet halen van de eerder vastgestelde 2021-deadline. In hun meest recente financiële rapportage, bevestigt de ontwikkelaar dit nogmaals en wordt duidelijk dat ze op schema liggen. Er zou echter ook een grote nieuwe update voor Cyberpunk 2077 op komst zijn. Deze update zou zelfs voor begin 2022 gepland staan, samen met de next-gen-versies van de game.

Adam Kiciński, CD Projekt president en CEO, geeft in een persbericht aan dat het team hard aan het werk is om de next-gen-versies van Cyberpunk 2077 af te krijgen en dat de release gepland staat in het eerste kwartaal van 2022. Daarnaast blijft er ook hard worden gewerkt aan de next-gen-versies van The Witcher 3 en de eerste uitbreiding voor Cyberpunk 2077.

De release van Cyberpunk 2077 ging niet bepaald van een leien dakje. De game bevatte ontzettend veel bugs, waar de ene speler meer last van had dan de ander. Voor sommigen was de game zelfs onspeelbaar en er waren veel problemen met het laden van textures, models en soms zelfs quests.

Inmiddels is er al aardig gesleuteld aan de game en het ziet er naar uit dat de game toch niet volledig is afgeschreven door spelers. Sterker nog, de afgelopen dagen is de game enorm gestegen in populariteit en is er een flinke reeks positieve reviews gepost op Steam. Cyberpunk 2077 was, samen met talloze andere games, in de aanbieding in de jaarlijkse Autumn Sale en dat heeft toch veel nieuwe spelers overgehaald de game te proberen. De game is momenteel zelfs één van de best verkopende games op het platform.

Cyberpunk 2077 is een open-wereld-game, dat actie en avontuur combineert. De game speelt zich af in het futuristische Night City, een megalopolis dat geobsedeerd is door macht, glamour en lichaamsmodificatie. Jij speelt V, een huurling die uit is op een unieke implantaat dat de sleutel tot onsterfelijkheid zou zijn. Je krijgt de mogelijkheid de cyberware, vaardigheden en speelstijl van jouw personage aan te passen en de grote stad te verkennen, waarin jouw keuzes het verloop van het verhaal beïnvloeden, alsook de wereld om je heen.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.