Wat snack jij tijdens het gamen? Ga je voor het gezonde groenvoer als wortelen, komkommers, tomaatjes of juist wat lekker fruit? Of ben je net als ik een heuse zoetekauw en dol op snoepjes? Dan is de Tumbler vol snoep, die je ook nog eens online kan scheppen, misschien een leuke tip voor je.


Via Bumbles heb ik een Bumble Tumbler vol snoep mogen scheppen! Het werkt heel simpel en binnen een paar dagen heb je de Tumbler (vol snoep!) in huis en kan je tijdens je favoriete game lekker smikkelen. Zoals al aangegeven mocht ik een Tumbler uitzoeken en daar begint de pret al. Er zijn verschillende Tumblers waar je uit kan kiezen met een leuke print erop. Ook leuk om cadeau te geven aan een zoetekauw.

Als je een Tumbler hebt uitgekozen komt het lekkerste, uh leukste deel, snoep scheppen! Er zijn verschillende mogelijkheden om te scheppen. Je kan kiezen uit verschillende soorten snoepjes en smaken. Dat is al een feestje op zich. Leuk om te weten is dat er nog veel meer snoep en lekkers op de website te vinden is en te bestellen.

Als dan de Bumble Tumbler thuis afgeleverd wordt is hij groter dan ik in eerste instantie had verwacht. Dus te voller hij zit met snoep, wat misschien iets minder gunstig is voor de lijn. Toch mocht de Bumble Tumbler naast mijn PC staan om samen met mij te gamen. Wat erg fijn is dat de snoepjes niet snel hard worden en zelfs na een paar dagen nog ‘vers’ smaken. Ik zeg een paar dagen, want het is wel moeilijk om af te blijven als deze Bumble Thumbler vol snoep naast je staat.

Je kan altijd een blik werpen op de website bumbles.nl/bumble-tumbler en bedenken wat je zou willen gaan scheppen. Namens Bumbles mogen we ook een Bumble Thumbler exemplaar weggeven. Wat snack jij graag als je aan het gamen bent? Laat het hieronder in de reacties weten en wie weet mag jij binnenkort zelf online snoep scheppen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

One Comment on “Snacken met de Bumble Tumbler tijdens het gamen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.