Heb jij het in je om de sterren van de hemel te zingen? Of juist niet? Het maakt allemaal niet uit in Let’s Sing 2022. Zing er op los op de grootste hits en schaam je voor niets of niemand, want je kunt de longen uit je lijf zingen gewoon in je eigen huiskamer met Let’s Sing 2022.

Iedereen kan zingen met Let’s Sing 2022, of je nu een beginneling bent of niet, want met 30 hedendaagse tophits en klassiekers zal het hart van iedere muziekliefhebber sneller gaan slaan. Zing in je eentje of tot maximaal 8 andere spelers. Vele uren karaoke-fun zijn absoluut gegarandeerd. Geen microfoon bij de hand? Geen probleem, want dan gebruik je toch gewoon je smartphone? Dien je alleen even de Let’s Sing Microphone-app te downloaden.

De trailer bekijk je hier:

De tracks die onder meer op je staan te wachten: Billie Eilish – Everything I Wanted, Ava Max – Kings & Queens, Lady Gaga – Stupid Love, Amy Winehouse – Back to Black, Wham! – Last Christmas, Backstreet Boys – Everybody (Backstreet’s Back), Master KG feat. Nomcebo – Jerusalema en Imagine Dragons – Bad Liar. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog vele andere bekende hits om te zitten, er zit voor een ieder wel wat tussen. Daarnaast zijn er ook nog 10 nummers beschikbaar als download, waaronder A Whole New World uit Aladdin, Monster van Shawn Mendes & Justin Bieber en Enjoy the Silence van Depeche Mode, maar ook What About Us van P!nk! Meer songs zijn beschikbaar in de online winkel.

In diverse game-modi kun je er op los zingen, Legend, Classic, Mix Tape 2.0, Jukebox, Playlist Creator, Feat., World Contest en Let’s Party. In Legend krijgen solo-spelers 16 uitdagende opdrachten, 3 basis-uitdagingen en een eindgevecht.

Let’s Sing 2022 is nu verkrijgbaar voor de PlayStation®4 en 5, Xbox One X, Nintendo Switch en Xbox Series X/S. Zingen maar!

© Voxler
© Ravencourt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.