“House Flipper draait om het kopen, renoveren en verkopen van huizen. Heb jij een goed gevoel voor interieurs? Houd jij van schoonmaken? Schuilt er een echte engineer in jou? Durf jij risico’s te nemen? Dan is House Flipper een game voor jou.” – dit schreef voormalig Female Gamers- crewmember over de populaire game House Flipper. Inmiddels is er, drie jaar na de oorspronkelijke release, een DLC aangekondigd.

Houses worthy of a King, oftewel we pakken het luxe aan in de nieuwe DLC voor House Flipper, we gaan namelijk een Luxury Flipper worden! Een Luxury Flipper? Jawel, we gaan de huizen van rijke stinkerds renoveren.

Meer dan 15 opdrachten liggen op je te wachten. De huizen zijn te versieren met honderden items, waardoor er voor ieder wel iets wils tussen zit. Er komt een nieuw gebied, met een nieuwe kaart en vele nieuwe bewoners. We gaan ervaren hoe royalty’s leven met tientallen soorten nieuwe meubels toegevoegd – klassiek eigentijds, antiek en modern om de upper class te voorzien in hun luxueuze behoeften. Het renoveren van antieke meubels behoort ook tot de opties.

De fans van House Flipper hebben uren speelplezier beleefd aan de game en met de Luxury uitbreiding kun je ook zeker weer heel veel uren genieten van het renoveren van huizen. Vergeet ook niet de nodige technische snufjes toe te voegen om de upper class van alle gemakken te voorzien.

Bron: Facebook House Flipper


Luxury Flipper verschijnt op 14 oktober voor de PC op Steam. Wishlisten is hier al mogelijk. Let op: je dient wel het basisspel House Flipper te hebben om te kunnen spelen. In 2020 werd de originele game pas uitgebracht voor de Nintendo Switch en PlayStation 4 en Xbox, dus de verwachting is wel dat we te zijner tijd de uitbreiding ook op de consoles kunnen spelen.

© Frozen District

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.