Brain games, naast sportgames komen ze steeds vaker voor. Big Brain Academy kennen we nog van de Nintendo Wii, maar er komt nu een vervolg in de vorm van Big Brain Academy: Knappe koppen. Zet die breinen maar weer aan het werk en laat zien dat jij de knapste kop hebt, inhoudelijk dan.

Big Brain Academy is natuurlijk nu geupgrade voor een ultieme beleving op de Nintendo Switch met natuurlijk een party-optie waarin je het in leuke, breinbrekende activiteiten opneemt tegen andere spelers. Dit kan zowel vanaf de bank bij elkaar in huis, maar ook online! Niet alleen je hersenen worden op de proef gesteld, maar ook je reflexen. Professor Kwab is je gastheer en gids in de game en hij zal je de nodige tips geven. Je kunt het jezelf zo makkelijk of moeilijk maken, het is maar net hoe je het zelf wilt.

Heb je de behoefte om jezelf uit te dagen? Geen probleem, want er is ook een solo-stand waarin je dagelijkse oefeningen kunt uitvoeren om je eigen breinscore te verbeteren. De activiteiten die je speelt zijn er in vijf categorieën: Visie, Geheugen, Analyse, Rekenen en Inzicht. Op een speelse manier wordt je uitgedaagd in deze diverse onderdelen.

Bekijk de game hier in actie:

Wat vooral interessant is, is dat volwassenen tegen kinderen kunnen spelen op hun eigen moeilijkheidsgraad. Hierdoor heeft iedereen gelijke kansen en is de kans zeer aanwezig dat de kids hun ouders verslaan. Daarnaast kun je wanneer je steeds tijdens een intens multiplayer-denkgevecht het onderspit delft oefenen om je brein steeds beter te trainen en zo online goed beslagen ten ijs te komen.

Enthousiast geworden? Big Brain Academy: Knappe Koppen verschijnt op 3 december voor de Nintendo Switch. De echte Knappen Koppen beseffen dat dit een uitstekend cadeau is voor in de zak van sinterklaas natuurlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.