Na eerder al Ghost of Tsushima, is er nu nog een – van origine – PlayStation exclusive die voorzien wordt van een Director’s Cut-variant, namelijk Death Stranding. Deze complete editie van de game zal op 24 september uitkomen op PlayStation 5.

Death Stranding Director’s Cut zal worden voorzien van een flinke lading nieuwe content en vernieuwde gameplaymogelijkheden. We zullen meer wapens worden geïntroduceerd in de game, alsook nieuwe uitrustingen en wagens. Daarnaast brengt de Director’s Cut ook een variëteit aan nieuwe speeldmodi, missies en gebieden om te ontdekken met zich mee. Verhaallijnen zullen nog uitgebreider zijn en de user interface zal ook van een upgrade worden voorzien. Verder kunnen spelers ook nieuwe online mogelijkheden verwachten, waaronder Friend Play en Leaderboards.

De nieuwe content die Death Stranding Director’s Cut introduceert is helemaal vanaf nul opgebouwd en ontwikkeld, met als doel de wereld van Death Stranding te vergroten en de game-ervaring te verbeteren. Deze nieuwe content is zorgvuldig ontwikkeld en verweven in de kern-ervaring van de game.

De originele game was van origine uitgekomen als PlayStation exclusive, maar PC-gamers mogen inmiddels ook al een tijd genieten van de game. Bij de PC-lancering van de game werd deze zelfs voorzien van exclusieve Half-Life- en Cyberpunk 2077-goodies. Deze content zal dankzij de Director’s Cut ook beschikbaar zijn voor PlayStation-spelers.

De nieuwe mogelijkheden die de Director’s Cut met zich meebrengt voor de PlayStation 5 zijn onder andere omgevings-effecten (door middel van de DualSense controller), geluidseffecten die tot leven komen in 3D Audio (hiervoor hebben spelers wel een geschikte headset nodig) en de mogelijkheid om te kiezen uit twee modi – Performance Mode en Fidelity Mode.

Spelers die Death Stranding al in bezit hebben op de PlayStation 4 kunnen gebruikmaken van een Director’s Cut Digital Deluxe Edition Upgrade. Deze upgrade kost slechts €10,- en spelers kunnen hun voortgang overzetten naar de nieuwe generatie console.

Death Stranding Director’s Cut zal op 24 september worden uitgebracht op PlayStation 5.

Bekijk hier de pre-order trailer voor Death Stranding Director’s Cut:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.