Alweer juni?! De tijd vliegt en de zomer lijkt nog ver van ons verwijderd, met al die regen zit er niets anders op dan vooral veel te Netflixen. Ook in juni kunnen we weer mooie films, series en documentaires verwachten. We delen onze tips weer met je!

Allereerst heb ik persoonlijk heel veel gekeken in mei, the Vampire Diaries is afgekeken en inmiddels van Netflix verdwenen. Wat viel er een gat na de laatste aflevering. Daarna heb ik mij in diverse andere series verdiept waarvan er velen in een andere taal waren dan het Nederlands of Engels en heb ik weer een aantal films weggekeken. Daar komt het lijstje: Cobrai Kai seizoen 1 t/m 3, Selena – the series deel 2, El Inocente, The Serpent, Fatma, ¿Quién mató a Sara? seizoen 1 en 2, The Woman in the Window, I Am All Girls, Oxygène, Things Heard & Seen en momenteel ben ik bezig met Snowpiercer. Een flinke lijst is het geworden, maar absoluut hoogtepunt was toch wel The Serpent. Heb je een kijktip nodig, bekijk dan vooral deze mini-serie.

Op naar juni: welke leuke zaken kunnen we deze maand gaan bingen?

Poeslief: Een ode aan de Kat
Deze film is absoluut een must-see voor kattenliefhebbers! Abatutu laat een serie homevideo’s van katten aan de wereld zien vanaf 5 juni. Heerlijk kijken naar pluizige poezenkindertjes.

The Joker
Deze kaskraker is eindelijk te zien op Netflix vanaf 5 juni. Beleef mee hoe de Joker the Joker werd.

Elite
Vanaf 18 juni kunnen we eindelijk een nieuw seizoen van deze Spaanse hitserie bekijken. Voorafgaand worden we alvast lekker gemaakt met een aantal specials waarin oude, vertrouwde gezichten uit de serie centraal staan onder de noemer Elite: Historias Breves.

Lupin – deel 2
Heb je braaf gewacht met kijken naar deel 1, net als moi? Goed nieuws, want dan kun je vanaf 11 juni meteen doorkijken. Niets is veilig, want meesterdief Assane Diop (Omar Sy) keert weer terug.

Sweet Tooth
Sweet Tooth is gebaseerd op een DC-comic en alleen daarom hebben we hoge verwachtingen van deze serie. Gus is half-mens half-hert, tijdens zijn gevaarlijke avontuur in een post-apocalyptische wereld zoekt hij met zijn beschermer naar een nieuw begin. Seizoen 1 is te zien vanaf 4 juni.

Awake
Je zou maar niet meer kunnen slapen?! In Awake is dat aan de orde van de dag na een wereldwijde ramp. Jill moet haar familie zien te redden in deze slapeloze film die te zien is vanaf 9 juni.

Nog meer tips:
Beleef vanaf 2 juni een onvergetelijke Carnaval, The Walking Dead nieuwe afleveringen van seizoen 10 vanaf 1 juni, heerlijke animatie vanaf 11 juni met Wish Dragon, The Last Kingdom seizoen 4 vanaf 22 juni, een film over een skater-meisje in Skater Girl te zien vanaf 11 juni, of geniet vanaf 11 juni van het kijken naar Pinguins in Penguin Town. Oef, juni belooft echt een goede maand te worden wat betreft nieuwe content.

Welke series en films gaan er op jouw watchlist?

©  Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.