SQUARE ENIX heeft vandaag nieuw beeldmateriaal gedeeld van de action role-playing game NEO: The World Ends with You. Het vervolg op de RPG-klassieker The World Ends with You.

NEO: The World Ends with You is een game voor de echte anime-stijl liefhebbers. Deze game is vormgegeven in anime-stijl, heeft een flitsende gameplay, de soundtrack is gemaakt door Takeharu Ishimoto en zoals iedere goede anime game zit er een intrigerende verhaallijn in voor een onvergetelijke ervaring. In deze langverwachte vervolg op The World Ends with You verkent de held Rindo het hart van Tokio om de mysterien te ontrafelen achter de sinistere “Reapers Game”, een dodelijk spel waaraan hij gedwongen deel moet nemen. Tijdens deze ontdekkingstocht worden spelers meegenomen in de levendige stad Tokio en geniet je van alle lichten, geluiden en cultuur die deze stad te bieden heeft. Samen met je bondgenoten ga je de strijd aan tegen monsters. Door missies te voltooien leer je steeds meer over de “Reapers Game” en kun je proberen aan dit dodelijke spel te ontsnappen.

NEO: The World Ends with You verschijnt op 27 juli 2021 op de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Later deze zomer verschijnt de game ook in de Epic Games Store voor PC. De pre-order van deze game is nu al beschikbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.