Sims 4 fans kunnen hun zomers huisje binnenkort opfleuren met een heuse Oase dankzij de Sims 4 Binnenplaats Oase Kit. Deze kit maakt gebruik van kleurrijke en harmonieuze stukken die geïnspireerd zijn op de riads van Marokko.

Dankzij Binnenplaats Oase krijgen simmers nog meer manieren om hun creativiteit de vrije loop te laten. Hierdoor kun je weelederige ruimten ontwerpen met traditionele filigraanontwerpen, levendige kleuren en intrinsieke tegelpatronen. Bouw een dromerige binnenplaats voor jouw Sims om te loungen en genieten van de kleurrijke fonteinen, prachtige meubels, stoffen en tropische planten. Bouw je huis met elegante zuilen, majestueuze bogen en prachtige houten latwerkramen.

De Sims 4 Binnenplaats Oase Kit is vanaf 18 mei verkrijgbaar op PC en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4 en Xbox One.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.