Het is eindelijk bijna zover! De release van Little Nightmares II! Maak je klaar om je ergste kindernachtmerries opnieuw tot leven te zien komen, want op 11 februari worden ze werkelijkheid. Er kan alvast een start worden gemaakt met het avontuur, want een huiveringwekkende trailer is nu al te spelen.

We gooien het er maar meteen uit: de demo is heerlijk! Het vertrouwde gevoel zoals je in deel I in the Maw hebt ervaren komt terug en je wordt meteen opgeslokt door de mysterie, de vreemde gebeurtenissen en de angst dat je wordt gegrepen door de creepy gevallen die je het liefst op hun bord zouden zien liggen.

Het was al bekend dat Six dit avontuur niet alleen zou ervaren. Mono helpt haar op haar nieuwe reis door Pale City en ook in de demo wordt dat al meteen duidelijk.  Het begin is er en de toon is gezet om te overleven en samen de Signal Tower te bereiken. De kleine puzzels laten meteen zien hoe hoog het niveau ligt en dat het enorm belangrijk is om zo min mogelijk geluid te maken en absoluut niet gezien mag worden, want anders zou je zomaar eens gegrepen kunnen worden om als maaltje te eindigen. Wanneer de demo eenmaal goed en wel is begonnen en je er volledig in gezogen bent is het alweer voorbij en kijk je reikhalzend uit naar het moment dat je verder kunt en dat is met de volledige release.

Benieuwd geworden en nieuwsgierig naar nog meer angstaanjagende momenten die je in de game kunt verwachten? Waag je dan aan de Lost in Transmission trailer met onder meer een doodenge teddybeer:

De volledige versie Little Nightmares II verschijnt op 11 februari voor o.a. de PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. De demo kun je alvast spelen op de PlayStation 4 (check hier), Steam (check hier), Xbox (check hier) en Nintendo Switch (check hier), als je durft tenminste…

Little Nightmares ® II & © 2021 BANDAI NAMCO Entertainment Europe. All rights reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.