Vandaag is het Nationale LEGO®-dag! Oftewel: ongegeneerd met LEGO-blokjes spelen en de mooiste creaties in elkaar knutselen. Nu is er ook een serie speciaal gericht op volwassenen. Wees maar niet bang, stiekem is alle LEGO® ook voor volwassenen! Met de Botanical Collection van LEGO® Creator Expert haal jij een prachtig stukje groen in huis helemaal gemaakt van LEGO®-blokjes.

Je kent het wel: je hebt schitterende planten, maar op de één of andere manier lukt het je niet om ze in leven te houden. Geen probleem met de Botanical Collection van LEGO®. Het zijn daarnaast ook nog een prachtige eye-catchers voor in je huis. Je bouwt ze zelf op en weer af en ze doen dienst als nep-bloemen of nep-plant. Heerlijk toch? We hebben het hier over het bloemenpakket en het bonsaiboompje en ze bestaan in hun geheel uit LEGO®-blokjes.

Bonsaiboompje
Een bonsaiboompje is sowieso natuurlijk een eye-catcher in je interieur en zorgt voor rust en kalmte, maar het wordt nog mooier met een versie van LEGO®. Bouw ontspannen aan het boompje met de 878 onderdelen die het pakket bevat. Toe aan een iets andere draai? Geen probleem, want tijdens de wisseling van de seizoenen kun je de groene bladeren vervangen door roze bloesem. Niet alleen de boom zelf is te bouwen, maar natuurlijk ook de pot en de standaard. Het bonsaiboompje is onder andere te koop bij Bol.com.

LEGO Creator Expert Bonsaiboompje - 10281

Bloemenboeket
Dat verdient een bloemetje! Nee, geen echte, verras je partner nu met een goed bloemetje met het bloemenboeket uit de LEGO® Botanical Collection. Hij verwelkt niet, je hoeft ze geen water te geven en ook je katten eten de bloemen niet op. Met 756 onderdelen kun je je boeket geheel naar eigen wens samenstellen. Zet het boeket in een vaas op tafel en het hele jaar door kun je genieten van prachtige bloemen op je eettafel of een ander mooi plekje in huis. Alle details van het boeket zijn aan te passen, zodat je ook meermaals kunt variëren en een nét ander boeket hebt staan. Rozen, leeuwenbekjes, klaprozen, asters, madeliefjes en grassen, varieer naar hartenlust met de stengels en de bloemblaadjes en bladeren. Het bloemenboeket is onder meer te koop bij Bol.com

LEGO Creator Expert Bloemenboeket - 10280

Bekijk vooral het volgende filmpje voor een indicatie hoe prachtig het bloemenboeket is:

Hebberig geworden? De Botanical Collection is speciaal ontwikkeld voor volwassenen en zorgt voor de nodige ontspanning op de momenten dat het echt nodig is.
De bladelementen van de bonsai en diverse onderdelen van het bloemenboeket zijn gemaakt van plantaardig kunststof vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet, dus het bouwen is ook nog eens heel verantwoord. Momenteel bestaat de Botanical Collection van LEGO® enkel nog uit de bonsaiboom en het bloemenpakket, maar wij hopen uiteraard dat er nog veel meer volgt, een bananenplant misschien?

©2020 The LEGO Group. All rights reserved.
Bron: LEGO®

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.