Jippie! Een gloednieuwe update voor Animal Crossing: New Horizons is uitgebracht! Dit maal gaan we Carnaval vieren. We vertellen je alles over de nieuwste update.

Oe-La-La Carnaval! In real-life carnaval vieren zit er dit jaar niet in, maar gelukkig kunnen we met onze fictieve vriendjes in Animal Crossing: New Horizons wel een dik feest van maken. Op 15 februari arriveert de swingende danser Pavé (jawel een pauw) en verspreidt dan confetti en de geest van carnaval. Het belooft een meer dan kleurrijk feest te worden vol dansende eilandbewoners en vliegende veren. Alleen tijdens het speciale carnaval-evenement kun je met je net kleurrijke veren vangen die over het eiland zweven. Lever je de veren bij Pavé in dan krijg je een passievol dansnummer als beloning. Kijk goed uit naar regenboogveren, want deze zijn zeldzaam en zorgen voor extra beloningen. Carnaval vier je natuurlijk nooit alleen, dus zorg er zeker voor dat je ook je vrienden uitnodigt.

Bekijk de trailer hier:

Naast het carnavals-evenement is er natuurlijk meer: ook nieuwe reacties worden toegevoegd om de feestelijke sfeer extra te benadrukken. Tijdelijk kun je tegen betaling van klingels een speciale emotie-set voor carnaval aanschaffen bij Nooks hoek. Denk hierbij aan de Swingende heupenpas, Swingende hinkpas, de Pavé-pas en confettti.

Een carnaval is natuurlijk niet compleet zonder heus carnaval-kostuum. De Able zusjes zullen vanaf 1 februari schitterende kostuums aanbieden in hun winkel zodat je in stijl kunt feesten. We vergeten bijna dat februari ook de maand van valentijn is. In Nooks Hoek wordt deze dag van de liefde natuurlijk niet vergeten en daarom zijn er onder meer chocoladeharten en hartvormige boeketten te koop van 1 tot en met 14 februari. In het kader van twee andere feesten, namelijk Maannieuwjaar en Americanfootballfeest zullen er ook speciale voorwerpen beschikbaar zijn gerelateerd aan deze twee feesten.

Animal Crossing: New Horizons is exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Belangrijk om te weten: we zijn nog lang niet uitgespeeld, want de volgende update staat alweer voor in maart op de planning. Zou het weer een paas-evenement worden?

© Nintendo Co., Ltd., of Kyoto, Japan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.