Alle chefs verzamelen! Dacht je dat het in het knotsgekke kookfestijn niet gekker kon? In dat geval hebben we slecht nieuws voor je, want dat kan absoluut. Bork, bork, bork, maak je maar klaar, want niemand minder dan onze favoriete expert in de keuken uit The Muppets kom het hysterische spel vergezellen, namelijk the Swedish Chef. Welcome to the Onion Kingdom!

Uiteraard hadden we dit al van verre aan moeten zien komen, want een culinaire chaotische videogame waarbij je in de keuken staat te kokkerellen is natuurlijk niet compleet zonder wereldberoemde kok. Onze held uit The Muppets, genaamd the Swedish Chef is daar natuurlijk de meest ideale invulling voor. De ambassadeur van het chaotische koken zal zich in Overcooked! helemaal thuis voelen.

Bekijk de introductie van The Swedish Chef hier:

The Swedish Chef is nu verkrijgbaar als kok om uit te kiezen in de next-gen versies van Overcooked! All You Can Eat waarin zowel Overcooked! en Overcooked! 2 op je bord geserveerd worden. De kers op de taart van het ultieme chaotische kookfestijn waarin de mogelijkheden oneindig zijn en je je vingers kunt aflikken aan meer dan 200 levels aan culinaire chaos. Ook al is het al eerder verteld, als de slagroom op de taart krijg je er ook nog zeven gloednieuwe levels en drie fonkelnieuwe chefs bij en ook nog eens voor het eerst online speelbaar. Alle chefs zijn welkom in deze versie en eet zo veel als mogelijk, want je hebt de keuze uit nieuwe speel-modi en toegankelijkheidsopties. Verhoog de tijdsduur van levels, boost je scores voor iedere maaltijd en zelfs de mogelijkheid om het verlopen van orders uit te schakelen.

Een next-gen console is niet compleet zonder de Overcooked! All You Can Eat game en daarmee gepaard uiteraard ook niet zonder The Swedish Chef. Bork, Bork, Bork!

© Team 17
© Ghost Town Game

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.