De jacht op monsters gaat weer los! In een speciale Nintendo Direct Partner Showcase maakte Nintendo bekend dat Capcom bezig is met twee nieuwe Monster Hunter-games voor op de Nintendo Switch: Monster Hunter Rise en Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Beide games zullen vanaf volgend jaar lente/zomer verkrijgbaar zijn.

Monster Hunter-fans zijn aangenaam verrast en blij dat er niet 1, maar liefst 2 games uit de serie volgend jaar uit gaan komen voor de Nintendo Switch: Monster Hunter Rise op 26 maart 2021 en Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin naar verwachting zomer 2021. Hoewel de titels bijna gelijk zijn, is er toch verschil in gameplay.

Monster Hunter Rise

Een nieuwe game in de Monster Hunter-serie. In deze actie-RPG-game gaan de spelers op jacht naar angstaanjagende monsters, die in verschillende gebieden leven. Het verhaal speelt zich af in de kleurrijke Kamura Village, een rustig bergdorpje dat een half eeuw geleden waar een verwoestende ramp heeft plaatsgevonden. Spelers worden in dit dorpje ondergedompeld in unieke cultuur en speciale jachttechnieken die je kan leren om beter te worden. Wat nieuw is in Monster Hunter Rise is insect Wirebug. Met deze speciale insect kunnen spelers door gebieden navigeren en zelfs mogelijk is om kliftoppen en hoge gebouwen te bereiken. Ja, je kan klimmen.

  • Speel alleen of nodig spelers online uit en vecht samen in een team om missies aan te nemen en monsters te verslaan met een wapen naar jouw keuze;
  • Gloednieuwe gameplaymechanieken om de dynamische gevechten waar Monster Hunter om bekend staat, nog epische te maken
  • Verken de levendige ecosystemen in een wereld die gebaseerd is op het oude Japan. Tijdens jouw ontdekkingstocht in een bepaald gebied dat niet belemmerd wordt door laadtijden
  • En leer de beste jachttechnieken en bescherm de wereld tegen het onheil.

Bron afbeelding: Nintendo.nl

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Ook al is zomer 2021 nog ver weg, maar we kunnen alvast onszelf vermaken met de deel 2 van Monster Hunter Stories. Een RPG-avontuur game waarin veel bekende monsters uit de Monster Hunter-serie zullen tegenkomen. In deze game speelt de speler de rol van een Monster Rider, die bevriend raakt met monsters terwijl ze geweldige avonturen beleven.

Helaas weten we nog vrij weinig van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, maar net als de eerste deel dat op de Nintendo 3DS is verschenen, zal dit ook een geweldige game worden. Lees hier de review Monster Hunter Stories. Verder moeten we geduldig afwachten totdat CAPCOM meer naar buiten brengt.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.