Binnenkort wordt de gratis 2D-vechtgame Brawlhalla uitgebreid met een aantal nieuwe personages. Dat heeft uitgever Ubisoft in een persbericht bekendgemaakt. Michonne, Rick Grimes en Daryl Dixon uit AMC’s The Walking Dead zullen vanaf 14 oktober hun intrede maken tot de game. Deze drie personages uit de populaire TV-serie zijn beschikbaar als Epic Crossovers voor de Brawlhalla-helden Koji (Michonne), Barraza (Rick) en Ember (Daryl).

Daarnaast zal er ook een in-game-evenement worden gelanceerd op 14 oktober, dat een gloednieuwe gamemodus met zich meebrengt. Hierin nemen spelers het samen met hun vrienden op tegen eindeloze golven van walkers. Verder zal er ook een nieuwe map worden geïntroduceerd, dat gebaseerd is op de gevangenis uit seizoen 3 en 4 van The Walking Dead. Andere toevoegingen zijn een nieuw podium en een gloednieuw KO-effect.

Brawlhalla is ontwikkeld door Blue Mammoth Games en is een gratis te spelen 2D-vechtgame, waarin de grootste legendes zichzelf bewijzen als de beste van de geschiedenis, het heden en de toekomst. Spelers hebben hier keuze uit wel meer dan 40 verschillende legendes, met ieder hun eigen aanvallen, kenmerkende vaardigheden, statistieken, wapens en flair die bij jouw speelstijl passen. Daaraan zijn de personages van The Walking Dead dus nu aan toegevoegd. Maximaal acht spelers kunnen het hier tegen elkaar opnemen.

Of je nou de beste highscore wilt halen in singleplayer, of het klassement wilt beklimmen in de laddercompetitie, er is in Brawlhalla voor ieder wat wils.

De game zal altijd 100% free to play blijven, aldus de makers van de game. Er zijn geen pay-to-win-voordelen. Alles wat je kan kopen met echt geld, beperkt zich tot cosmetische items, die verder de gameplay niet beïnvloeden.

Brawlhalla is reeds gratis beschikbaar voor PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS en Android. Aangezien de game gebruikmaakt van crossplay, is het mogelijk om met en tegen spelers van alle platforms te spelen.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.