Hoera! Super Mario bestaat 35 jaar! Om dit te vieren staan er allemaal toffe Super Mario- verrassingen op de planning dit jaar. Na de release van Super Mario 3D All-Stars kunnen we nu online aan de slag met Super Mario Bros. 35!


“Sinds Bowser en zijn troepen 35 jaar geleden het Paddenstoelenrijk voor het eerst binnenvielen, heeft Mario heel wat beproevingen doorstaan, maar nog nooit eentje van dit kaliber.” – aldus Nintendo in haar persbericht. We hebben het hier over Super Mario Bros 35. Mocht je de enorme buzz na de Super Mario-direct gemist hebben leggen we het je nog even haarfijn uit.

Let op! Om aan deze doldwaze, hyperactieve sensatie mee te kunnen doen heb je wel een Nintendo Switch Online account nodig. Gelukkig hoef je daarvoor niet al te diep in de buidel te tasten, want je hebt al 3 maanden lidmaatschap voor €7,99. Voor alle opties kun je ook hier terecht bij onze Bolle vriend. Wanneer je eenmaal een Nintendo Switch Online-account hebt kun je voor niks, noppes, nada onbeperkt Super Mario Bros. 35 spelen.

Voor een impressie kun je de onderstaande trailer bekijken:

Keer terug naar de jaren 80 en herbeleef de klassieke Super Mario Levels uit de originele NES-game als nooit tevoren. Je gaat nu de strijd aan tegen 34 andere spelers en jullie spelen het level tegelijk. Last Man Standing gaat hier zeker op, want het is aan jouw om als laatste Mario overeind te blijven.

Hoe het werkt? Alle 35 spelers beginnen in dezelfde stage met dezelfde tijd. Wanneer je vijanden verslaat worden deze naar je tegenstanders verstuurd en leveren ze jou extra tijd op. Wanneer je Tetris99 hebt gespeeld, dan zal dit concept je enigszins bekend voorkomen. Pas op, want je zou zomaar eens het slachtoffer kunnen worden van nóg betere tegenstanders die jou zo snel mogelijk uit de strijd willen gooien. Je hebt de keuze uit vier aanvalsstrategieën  en natuurlijk kun je handig gebruik maken van voorwerpen om vijanden te slim af te zijn. Als klap op de vuurpijl zijn er ook nog eens dagelijkse uitdagingen en speciale gevechten waaraan je deel kunt nemen.

Klinkt dat niet fantastisch? Ga dan meteen aan de slag en vergeet daarna niet een Nintendo Switch Online-account aan te schaffen (hier mogelijk). Haast je wel, want het spelen van Super Mario Bros. 35 kan slechts tot 31 maart 2021.

© Nintendo Co., Ltd., of Kyoto, Japan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.