De kleurrijke en hilarische multiplayergame Fall Guys: Ultimate Knockout, dat wat weg heeft van zowel Wipeout en Takeshi’s Castle, is voorzien van een grote nieuwe update dat het een en ander met zich meebrengt. Deze tussentijdse update voegt namelijk een geheel nieuwe laag van superkleurrijke chaos toe: willekeurige obstakels. 

Deze objecten zullen in The Blunderdome op willekeurige plekken tevoorschijn komen, waardoor spelers alert moeten blijven en deze moeten ontwijken, om zo niet in het slijm te belanden. Denk hierbij aan een paar dozijn nieuwe obstakels, duizelingwekkende random rotaties en genoeg vallend fruit.

De voorspelbaarheid van de game, zoals bijvoorbeeld bepaalde patronen bij Gate Crash, zal compleet verdwijnen hierdoor. Spelers worden hierdoor gedwongen om hun vertrouwde tactiek aan te passen, waardoor elke ronde weer als nieuw aanvoelt.

Daarnaast brengt deze tussentijdse update ook een aantal verbeteringen met zich mee, die Fall Guys een stuk vloeiender moeten maken en de servers zullen door deze update stabieler worden. Verder wordt er ook gehint naar de Big Yeetus, wat een enorme hamer is die vermoedelijk uit het niets kan opduiken in de verschillende levels. Veel informatie over deze Big Yeetus laten de makers van de game nog niet los.

Het eerste seizoen is momenteel in volle gang, maar ontwikkelaar Mediatonic geeft aan hard te werken aan het komende tweede seizoen van de kleurrijke game.

In Fall Guys: Ultimate Knockout nemen hordes deelnemers het online tegen elkaar op in een doldwaze strijd die uit diverse chaotische ronden bestaat. Uiteindelijk blijft er Ă©Ă©n winnaar over. Ontwijk bizarre obstakels, wurm je een weg door je onvoorspelbare tegenstanders en tart de natuurwetten terwijl je naar de overwinning stuntelt. Zet je trots aan de kant en bereid je voor op hilarische faalmomenten in je strijd om de kroon.

Fall Guys: Ultimate Knockout is nu beschikbaar voor PC en PlayStation 4. De update is inmiddels ook al uitgerold, voor beide platformen.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.