Het tweede seizoen van het vierde jaar van For Honor is inmiddels van start gegaan. Het seizoen, genaamd Tyranny, is gratis beschikbaar en lanceert het gloednieuwe in-game-evenement For Honor Games: Metal Trials. Dit tijdelijke evenement brengt de geliefde modus Test Your Metal terug in de game en strijden spelers samen tegen legendarische krijgers uit de verhaalmodus, in een 4 tegen 4 elimination match. Deze modus is beschikbaar tot 2 juli en zal spelers de mogelijkheid geven om exclusieve beloningen uit het originele evenement te verdienen.

Tyranny zal daarnaast nog meer aanpassingsmogelijkheden toevoegen aan de game, waaronder nieuwe battle outfits, executies en ornamenten. Uiteraard brengt het nieuwe seizoen ook weer een nieuwe, gratis en Premium, Battle Pass met zich mee, waarin cosmetische beloningen vrij te spelen zijn. Een nieuwe toevoeging hieraan is de battle bundle, waarmee spelers direct de Premium Pass en 25 tiers vrijspelen, inclusief alle beloningen die dit met zich meebrengt.

 For Honor zal ook constant updates blijven ontvangen, om de ervaring van spelers te blijven verbeteren. Zo ook in dit nieuwe seizoen, want er zullen diverse balansaanpassingen worden toegevoegd aan een aantal Helden. Onder andere de Centurion zal worden voorzien van een grote update.

Later in dit seizoen, op 6 augustus, zal er nog een grote update volgen die een verbeterd vechtsysteem met zich meebrengt, alsook een gloednieuwe Held.

For Honor is een actiegame, ontwikkeld door Ubisoft Montreal in samenwerking met andere Ubisoft Studio’s. Laat een spoor van vernieling achter op het slagveld, waar je vecht voor roem en om te overleven. Het is een razendsnelle, meeslepende ervaring die vaardigheden mixt met een uniek vechtsysteem. Spelers krijgen de keuze uit een aantal unieke Helden, waaronder Ridders, Vikings en Samoerai’s. Elke held beschikt over zijn of haar eigen wapenset en vechtstijl.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One, en heeft inmiddels meer dan 20 miljoen spelers.

Bekijk hier de trailer van For Honor Year 4 Season 2: Tyranny:

© UBISOFT

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.