We zitten nog steeds in Lockdown én de mei-vakantie is begonnen; dit betekent veel vrijheid en binnen zitten. Gelukkig hebben we nog Netflix. Nu met het Carona-virus wordt er enorm veel gebinged, dus reden om de aankomende highlights met je door te nemen.

Het is alweer bijna mei en dan kun je uitkijken naar een nieuwe maand met nieuw materiaal, persoonlijk kijk ik daar altijd naar uit. Welke titels moeten er op de watchlist? Om te beginnen wordt mei niet zo’n klapper als april (wat dacht je met een nieuw seizoen van La Casa de Papel, meer Ghibli en Once Upon a Time… In Hollywood), daar kan namelijk weinig tegen op. Gelukkig hebben we toch nog een paar mooie tips voor je gevonden:

Into the Night
Netflix Originals doen het over het algemeen zeer goed hier in huis en Into the Night ziet er uit als een spannende serie. Het is ook nog eens een Belgische serie, dus wederom pluspunten. Plot: “Als de zon op onverklaarbare wijze alles en iedereen op zijn pad vernietigt, proberen een paar ‘gelukkige’ passagiers en bemanningsleden op een nachtvlucht vanuit Brussel te overleven door westwaarts de nacht in te vliegen. ” – vanaf 1 mei te zien op Netflix.

Hollywood
Wederom een Netflix Original. Hollywood speelt zich af net na de Tweede Wereldoorlog waarin een groep aanstormende acteurs en filmmakers er alles aan doet om maar te kunnen doorbreken. – vanaf 1 mei te zien op Netflix.

I Lost My Body
Sowieso een must, want deze Franse animatiefilm is van de schrijver van Amélie (één van de beste films ooit, maar dat terzijde). Een zeldzame filmische ervaring die je gezien moet hebben!  – vanaf 1 mei te zien op Netflix.

The Wrong Missy
Een film om even te kunnen lachen. Tim Morris heeft per ongeluk de verkeerde Missy een SMS gestuurd met alle gevolgen van dien. – vanaf 13 mei op Netflix.

Meer inspiratie nodig om de maand mei met Netflix door te komen? Bekijk dan het volgende preview-filmpje:

Nog wat laatste tips van de redactie: spanning in Snowpiercer, hardwerkende mama’s aan het werk in Workin’ Moms, lachen geblazen met the Lovebirds en vergeet niet: Spider-Man verschijnt 31 mei op Netflix. Welke films en series gaan jullie in mei zeker weten kijken?

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.