Al uitgespeeld met onze vorige print & play- spellen van Asmodee? (Hier uiteraard terug te lezen.) Goed nieuws! Er zijn nieuwe print & play- spellen toegevoegd. Vervelen wordt je door Asmodee haast onmogelijk gemaakt.  Geld uitgeven aan een bordspel is wederom niet nodig, alles wat je wel nodig hebt is een printer. Afdrukken, uitknippen én spelen maar! We laten je in dit artikel weten welke toffe spellen aan het aanbod zijn toegevoegd.

De downloadbare bordspellen zijn voor iedereen hier gratis beschikbaar. In het kader van ‘Blijf Veilig en Blijf Thuis’ heeft de bordspel-gigant een ‘Print & Play’- initiatief uitgerold. Print de spellen en speel ze met het gezin in de veilige thuisomgeving. De selectie, bestaande uit Dobble, Dixit, Timeline Classic, Unlock!, Cortex Challenge en Combo Color is aangevuld met Love Letter, Time Stories, Time’s Up Kids, KeyForge, Catan, Rory’s Story Cubes, One Key, Concept, Concept Kids en Corinth. 

Download ze snel, want Asmodee belooft dat ze binnenkort nóg meer printbare spellen zullen toevoegen. Verwacht geen grote veranderingen, maar kleine aanpassingen om thuis printen en spelen te vergemakkelijken. Let wel op! Nog niet alle spellen zijn verkrijgbaar in het Nederlands. Asmodee is hard aan het werk om deze zo snel mogelijk online te krijgen.

  • Love Letter: een spel vol risico, deductie en geluk. Het spel bevat eenvoudige regels en creëert dynamische en leuke interacties tussen de spelers. Bezorg je liefdesbrief aan de prinses, terwijl je de brieven van andere spelers probeert weg te houden. Krachtige kaarten leiden tot vroege winsten, maar maken je ook een doelwit. Vertrouw je te lang op zwakkere kaarten? dan kan je brief in het vuur belanden!
  • Times Stories: een coöperatief verhalend spel. Je speelt het spel als TIME Agency agent die door tijd en ruimtes reist om tijdelijke paradoxen op te lossen en de mensheid te redden. In het ‘Damien scenario’ reis je door de tijd om een vermiste jongen te redden en een einde te maken aan vreemde gebeurtenissen.
  • Time’s Up! Kids: je medespelers moeten raden wat je bedoelt door het onderwerp te beschrijven of uit te beelden. De Kids variant is speciaal gemaakt voor kinderen die nog niet kunnen lezen of schrijven.
  • KeyForge: Race om de Kluizen van de Crucible te openen in KeyForge! Met deze vier unieke Archon Decks uit de aankomende Mass Mutation-set, word je uitgenodigd om een machtige Archon te worden, wezens op te roepen om voor je zaak te vechten en genoeg æmber te verzamelen om als eerste drie sleutels te smeden.
  • Rory’s Story Cubes: Er was eens een spel waarbij je fantasie geen grenzen had. Heldhaftig, Fabelachtig, Hederziend.. gooi de dobbelstenen, maak een verhaal!
  • One Key: een makkelijk en slim spel, met als basis het idee van associatie en afleiding met origineel materiaal en prachtige illustraties. De spelleider geeft aanwijzingen aan de andere spelers die kaarten moeten verwijderen zonder de sleutel te verwijderen. Het hele gezin kan genieten van het spelen van dit spel. kan jij de sleutel vinden?
  • Concept: Laat mensen honderden van objecten, personages en titels raden door universele iconen te combineren!
  • Concept Kids: Concept Kids Dieren, gebaseerd op spel Concept, speel je in een coöperatieve versie en is voor kinderen vanaf 4 jaar. Het doel van het spel is om de pictogrammen op het bord te gebruiken om de andere spelers zoveel mogelijk dieren te laten raden en samen te winnen!
  • Corinth: Je bent een ambitieuze handelaar: stuur je vertrouwde rentmeester naar de markt, lever goederen aan de meest prestigieuze winkels, zet gebouwen op om uw bedrijf te laten groeien en wordt de meeste bekende onder je collega’s. Je hebt maar een paar weken nodig om je plaats als meest slimme handelaar in de Corinthische samenleving in te nemen.

Neem vooral een kijkje op de speciale site https://print-and-play.asmodee.fun/ en laat ons zeker even weten voor welke printbare versies van top-bordspellen jij dit maal bent gegaan.

© Asmodee the Netherlands

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.