Een museum waar veel de ogen uitkijken is Storyworld in Groningen. Het voormalige stripmuseum is hierbij gevoegd tijdens het bouwen van het ‘Groninger Forum’, een root gebouw in het centrum van de stad.

Als enige museum van Nederland besteden ze aandacht aan de Nederlandse toppers in de strip-, animatie- en gamewereld die zelfs internationaal bekend zijn, maar ook aan de nieuwkomers en het aanstormend talent.

Onze Alena heeft al eerder een bezoek gebracht aan Storyworld in Groningen. Waarbij ze in een korte quote uit haar Event Report weet samen te vatten wat je in het museum kan zien, is het natuurlijk wel zo leuk als je hier zelf eens een kijkje kunt nemen. Het schijnt namelijk dat je een fantastisch uitzicht hebt op het dak van het Forum, doe je meteen wat cultureels!

Er zijn verschillende exposities te vinden van striptekenaars en diverse activiteiten te doen voor zowel jong als oud. Een ticket kost maximaal €9,00. Kinderen tot 6 jaar zijn gratis en er zijn nog kortingen voor jongeren, studenten of mensen die een stadjerspas in hun bezit hebben.

Vanwege het coronavirus is het museum op dit moment ook gesloten. De openingstijden zijn vooralsnog niet op de website te vinden.

Je kan Storyworld volgen via de website en diverse socials:
Website: storyworld.nl
Facebook: storyworldnl
Twitter: Storyworld_nl
Instagram: storyworld_nl

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.