Hatsikidee! Deze nieuwe grote en gratis aanvulling op Animal Crossing brengt ons veel nieuwe content waaronder veel seizoensgebonden evenementen en zien we een aantal bekende personages terug. Lees je mee?

Nieuwe personages
Leifs tuinkraam – Natuurliefhebber Leif, die we ook nog wel kennen van voorgaande games, komt regelmatig naar je eiland om zijn uitgebreide assortiment aan tuinspullen te verkopen, waaronder zaadjes voor nieuwe bloemen en struiken. Struiken hadden we nog niet in de game, dus dat belooft wel wat en in de trailer van deze update zien we ook al wat verschillende struiken en bloemen voorbij komen. Al deze nieuwe spullen dragen bij aan de beoordeling van je eiland, maar mocht je al vijf sterren hebben behaald, ze maken het sowieso een stuk mooier en groener.

Redds schattenschuit – Redd zal langskomen in zijn boot om kunst en uniek gekleurde meubels te verkopen. Ook Redd kennen we nog van voorgaande games als een louche kunsthandelaar. Hij heeft mij wel eens een nep schilderij verkocht, maar ja, eigen schuld als je in de zwarte handel gaat zitten natuurlijk. Ook nu komt dit element weer terug en zul je de echte schilderijen van de namaak moeten onderscheiden. De echte schilderijen kun je bij Blathers inleveren, wat betekent dat er een nieuwe vleugel aan het museum wordt toegevoegd! De uniek gekleurde meubels zijn niet verkrijgbaar in Nooks hoek. Mocht je je afvragen waar hij aanmeert, kijk even goed op je kaart naar geheime stukjes strand.

Seizoensgebonden evenementen
Natuurdag (23 april – 4 mei) – Het eerste evenement start op de dag van de update. Tijdens Natuurdag kun je onder andere speciale Nook-miles-uitdagingen vinden. De doelstellingen staan hierbij in het teken van de natuur. Zo moet je bijvoorbeeld specifieke bomen planten of bloemetjes water geven. Ze leveren ook nog extra miles op!

Meidagreis (1 – 7 mei) – In de eerste week van mei kun je een eenmalige meidagticket gebruiken op de luchthaven om mee te vliegen op een meidagreis naar een eiland dat er anders uitziet dan dat je gewend bent van je gebruikelijke nook-miles vluchten. Het schijnt dat we ook een oude bekende tegen het lijf kunnen lopen. Tortimer wellicht?

Internationale Museumdag (18 – 31 mei) – Ter ere van Internationale Museumdag kunnen spelers mee doen aan een stempelrace. Nadat je een speciale stempelkaart hebt gekregen, kun je vissen, insecten en fossielen bewonderen terwijl je bij verschillende tentoonstellingen stempels verzamelt om een beloning in de game te verdienen. Zou het ook nog iets moois opleveren? Ik ben benieuwd.

Trouwseizoen (1 – 30 juni) – In juni kunnen spelers naar het eiland van Harvey, onze hippie, gaan om het getrouwde stel Reese en Cyrus te ontmoeten. Ook kun je ze helpen om trouwfoto’s met ze te maken in de fotostudio. Als blijk van waardering geeft het stel je speciale voorwerpen in huwelijksstijl. Uit het filmpje lijkt het ergens een beetje op een aspect van Pocket Camp waar je bepaalde kamers zo optimaal en matchend mogelijk moet inrichten.

Voor meer info over de update, check even de trailer! De update is vanaf vandaag live.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.