Rockstar heeft Grand Theft Auto Online voorzien van een behoorlijke update, die onder andere zes gloednieuwe missies met zich meebrengt, alsook verschillende bonussen die spelers kunnen behalen in het spel. De nieuwe missies zullen onderdeel zijn van Gerald’s Last Play, waarbij spelers samenwerken met Gerard (de drugs dealende partner van Lamar Davis) om flink te scoren met zijn criminele inspanningen. Deze verhaalgedreven missies zijn zowel alleen te spelen, als met een groep van maximaal vier spelers, en kunnen in willekeurige volgorde gespeeld worden. Elke missie heeft een snelle pick-up-and-play-stijl, verglijkbaar met de eerder uitgebrachte verhaallijnen als Madrazo Dispatch Services en Premium Deluxe Repo Work

Een overzicht van de zes nieuwe missies die Gerald’s Last Play met zich meebrengt:

Make Ends Meat
Deze missie speelt zich af in een slachthuis dat niet blijkt te zijn wat het lijkt. Oude rivalen van Gerald gebruiken dit slachthuis als schuilplaats en lijken een nieuw product op de drugsmarkt te gaan brengen. Het is aan de speler om het zogenaamde kookboek van deze bende in handen te krijgen.

Go Figure
Een slimme rivaliserende drugsbende is begonnen met het verstoppen van cocaïne in actiefiguurtjes. Gerald is erachter gekomen dat deze rivaal niet heel subtiel is geweest met het verhandelen van deze cocaïnefiguurtjes en schakelt de hulp in van de speler om deze figuurtjes te bemachtigen.

Fast Peddling
In deze missie heeft Gerald last van een motorbende die hem probeert te beroven. Om hen een lesje te leren, vraagt hij de speler om spullen te stelen van deze motorbende.

Deal With It
In Deal With It, is er een drugsdeal fout gegaan en het product kwijtgeraakt. Wederom wordt de speler ingeschakeld om dit verdwenen product op te sporen en terug te halen. Gerald heeft gelukkig zijn product in de gaten kunnen houden met een GPS-tracker, alleen is hij niet de enige die het product op het spoor is.

Bad Companies
Het doel van deze missie is simpel: Gerald heeft genoeg gehad van een rivaliserende bendeleider en wil hem uit de weggeruimd zien. Alleen moet de bendeleider eerst gevonden zien te worden.

End Product
Gerald heeft een grote deal aan de haak geslagen en schakelt de speler in om dit zo soepel mogelijk te laten lopen.

Alle missies van Gerald’s Last Play zijn nu beschikbaar in Grand Theft Auto Online en te starten via een bezoekje aan Gerald’s appartement of door zijn tekstberichten te beantwoorden.

Grand Theft Auto Online is reeds verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

© ROCKSTAR GAMES

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.