Uit alle uitbreidingen die er zijn, groot of klein is het nog best lastig om er eentje uit te kiezen die het minst favoriet is.

Er zijn naast de basisgame, 8 Expansion Packs, 8 Game Packs en 16 Accessoires Pakketten verschenen. Als je even meerekent is dat een hele hoop diverse content, dus best lastig om er maar eentje uit te kiezen die het minst favoriet is.

Alena: Hier hoef ik niet zo heel lang over na te denken, want de pakketten die ik niet gekocht heb zijn ook echt mijn minste favoriet. Vampieren, Magisch Rijk en StangerVille voegen voor mij echt niets toe. Ik vond Making Magic voor The Sims ook maar eventjes leuk, dus ik ga er voor 4 maar gewoon niet aan beginnen. Ik maak bijvoorbeeld ook nooit andere wezens dan mensen, al wil ik nog wel eens een zeemeermin maken.

Patricia: Welke uitbreiding van mij echt niet had gehoeven is Magisch Rijk en Vampieren. Hoewel je spel er een stukje uitdagender door kan worden, door het gebruik van de nieuwe opties die er zijn. Heb ik gewoon niet zoveel met deze pakketten.


Ik snap dat de makers deze op de markt hebben gebracht en bij de eerste uitbreiding van De Sims 1, Hocus Pocus was ik wel erg enthousiast. Inmiddels vind ik het niet meer zo origineel en hoeft het van mij niet per se. Ondanks dat ze mijn minst favoriete pakketten zijn, vooral de gameplay dan, zijn de voorwerpen wel meer dan welkom als het gaat om de accessoires en het inrichten van de huizen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.