Het thema Kunst & Hobby was al eerder bekend gemaakt, maar we willen natuurlijk wel weten hoe de voorwerpen eruit komen te zien! Naast de look van de voorwerpen is er ook een blik op de kleding die je straks in Create A Sim (CAS) kan vinden.

Er waren maar liefst 92 stuks aan kleding waar fans op konden stemmen. Uit alle stemmen zijn er 15 naar voren gekomen die je straks in het nieuwe accessoires pakket kan gebruiken. Waarvan er ook een aantal in de game te bewerken zijn! Welke dit gaan zijn, zullen we een ander moment gaan ontdekken.


Uit meer dan 100 voorwerpen konden de fans kiezen tijdens deze stemronde. Uiteindelijk is de selectie naar 28 nieuwe voorwerpen geschaafd en was de uitslag van het ‘breimandje’ bijna gelijk dat er gewoon twee van in de game zullen komen. Dat is toch fantastisch?

Naast het thema (Kunst & Hobby), de grafische stijl (Hobbyhemel), de keuze van voorwerpen en kleding zijn er nog maar twee dingen waarop jij je stem kan uitbrengen. Namelijk het icoontje en de naam van het pakket!

Daarover binnenkort meer. Wat vinden jullie van dit nieuwe pakket? Heb je zelf ook meegestemd?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.