Vandaag de dag brengen we een hoop tijd door voor onze digitale schermen. Netflix is één van de redenen daarvan. Nu met het Carona-virus wordt er nóg meer gebinged. Gelukkig is het bijna april en dat betekent een hoop nieuw materiaal! In dit artikel nemen we enkele hightlights met je door.

La Casa de Papel
Dé knaller van april wordt ongetwijfeld La Casa de Papel seizoen 4. Het einde van seizoen 3 heeft mij echt compleet overrompeld en reuze-spannend. Wat duurt wachten dan lang! Persoonlijk één van de beste series ooit gemaakt. Wat gaat er gebeuren met El Professor? Je ziet het vanaf 1 april op Netflix. Bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao…

Meer Ghibli-films
Sinds februari is Netflix rijkelijk gevuld met Ghibli-films. Nu wordt er nog een rijtje aan Ghibli-genot aan toegevoegd met Howl’s Moving Castle, Pom Poko, Ponyo, The Wind Rises, When Marnie Was There, Whisper of the Heart en From Up on Poppy Hill. Al deze magisch mooie Ghibli-klassiekers verschijnen op 1 april op Netflix. Dit is zeker geen grap!

Once Upon a Time… In Hollywood
Dé nieuwste kaskraker van Quentin Tarantino verschijnt nu alweer op Netflix. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Brad Pitt en Leonardo DiCaprio, wat wil je nog meer? Oké, vooruit, we doen Margot Robbie er ook nog bij. Bij Tarantino- films is het altijd een uitdaging om te zien welke cameo hij nu weer vertolkt in zijn eigen films. Do we need to say more? Ga er lekker voor zitten, want de film duurt maar liefst 2 uur en 41 minuten. Vanaf 13 april te zien op Netflix.

The Secret Life of Pets
Speciaal voor de kids en de volwassenen kunnen hier ook ongetwijfeld hard om lachen: The Secret Life of Pets. Kom er op hilarische en geanimeerde manier achter wat jouw huisdieren nu echt uitspoken wanneer de baas van huis is. Volg de avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball. Te zien vanaf 8 april.

Jaws-collectie
Jaws, Jaws 2, Jaws 3-D en Jaws: The Revenge verschijnen allemaal tegelijk op 10 april op Netflix. Dé ultieme classic. Haaien-liefhebbers hoeven niet verder te zoeken.

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan onderstaand filmpje:

Nog wat laatste tips van de redactie: Riverdale seizoen 4, wekelijks nieuwe afleveringen van Better Call Saul alle ladies verzamelen voor Ocean’s 8 en uiteraard de klassieker The Breakfast Club. Welke series en films gaan jullie in April zeker weten kijken?

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.