Als trotse Limburg ben ik een fanatiek Vastelaoves vierder. Dit doe ik samen met mijn gezinnetje. Waar vroeger Cowboys en Clowns de overhand hadden heb je tegenwoordig kleding in alle soorten en maten, van dieren tot game helden. Maar wat zijn nou de leukste outfits van dit jaar? Ik ben voor jullie op internet gaan zoeken naar leuke pakken en waar je ze kunt krijgen.

Een vrouwelijke super Mario

De loodgieter die we kennen in zijn tuinbroek en rode shirtje is natuurlijk erg leuk. Maar zie je jezelf al zo rondlopen? Via de website van Feestbazaar kun je een leuk pakje scoren in de vorm van een jurkje.Super mario pakje

Via Feestbazaar.nl

Zelda jurk

Als je goed gaat zoeken vind je van alles, zo kwam ik dit leuke jurkje tegen van Link. Een outfit die je in het zuiden niet vaak ziek.zelda jurk

Via Bol.com

Fortnite Brite Bomber

Ik ben zelf niet zo thuis in Fortnite, maar mijn dochter kent alle dansjes en karakters benoemen. Eentje die je dus niet mag missen in dit lijstje. Deze stoere Fortnite Brite Bomber.fortnite brite bomber

Via Feestartikelen4u.nl

Superhelden

Superhelden blijven natuurlijk leuk, op welke leeftijd dan ook. Met carnaval heb je natuurlijk geen excuus nodig om je in een leuk pakje te hijsen.superheldin

Via Bol.com

captain america

Via Bol.com

Elsa

Zing je stiekem ook mee met de liedjes van Frozen en Frozen II? Misschien is het dit jaar een idee om je eens als Elsa te wanen in een prachtige blauwe prinsessen jurk. Let it go!!!

elsa carnaval

Via Bol.com

Assassins Creed

Misschien ben je wel groot fan van Assassins Creed. dan is dit pakje een aanrader. Waan je in deze wereld als een heuse ninja.

ninja pakje rood wit

Via Bol.com

Yennefer

Ben je een echte Witcher fan? De jurken van Yennefer zijn helaas niet te krijgen. Maar een mooi alternatief is deze prachtige jurk.

jurk yennefer witcher

Via Bol.com

Welke is jouw favoriet? En hoe ga jij deze dolle dagen vieren? Carnaval is van zondag 23 februari tot dinsdag 25 februari.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.