Een game die meerdere liefdes heeft doen opbloeien is World of Warcraft. Elvera en Peter zijn hier een mooi voorbeeld van. Zeker omdat er een derde kleine onderweg is blijkt maar weer dat liefde in games heel mooi kan zijn.

Maak kennis met Elvera ze zal op 17 februari 31 jaar worden en Peter van 34 jaar. Ze wonen samen in Heist-op-den-Berg, Antwerpen in België. Elvera is huismoeder en speelt graag spellen of kijkt filmpjes met de kinderen. Samen hebben ze twee kinderen Luna van 5 jaar en Luca van 3 jaar en er is een kleine is onderweg.

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?
Wij hebben elkaar via world of Warcraft leren kennen.

Wat deed de vonk overslaan?
Wat de vonk deed overslaan was de samenwerking in Ulduar (plaats in World of Warcraft) een raid waar je met twee in een voertuig moest zitten bij de 1ste boss en hij bleef om mij vragen.

Hoe is de eerste ontmoeting tot stand gekomen? En hoe is deze in grote lijnen verder gegaan tot op de dag van vandaag?
Ik moest iemand uitnodigingen voor me verjaardag en hij zei, ja hoor ik kom wel. Kwam vanuit België naar mij toe en in eens stond hij de week erna weer voor mijn deur en ik was mega happy. Hij zei ook dat hij me miste. In hetzelfde jaar zijn we nog gaan samenwonen omdat het gemis te groot werd drie uur met de trein.

Spelen jullie nu nog games samen?
Ja, we spelen nog zeker spellen samen. Maar voornamelijk op onze smartphone Hustle Castle. En op de PC Civilisation.

Wat zou je graag voor Valentijn willen hebben?
Voor Valentijn wil ik graag heel veel liefde van het gezin in 1. Ik hoef geen cadeau liefde is mooier.

Wil je nog iets kwijt?
Ik ben blij dat het zo mooi is gelopen en dat ik in World of Warcraft terecht ben gekomen. Zo gelukkig had ik me nooit gezien voor die tijd.

Foto: eigendom Elvera

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.