Yes! Een Comic Con in ons eigen Rotterdam! In 2019 lag de eerste Rotterdamse editie al op de planning, maar helaas moest de organisatie die editie niet lang van tevoren cancellen.  Maar…. van fouten kun je leren en op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020 gaat de eerste Comic Con Ahoy, Rotterdam in de herkansing. Maak je klaar voor een weekend vol Geekyness!

Zaterdag 7 en zondag 8 maart kun je dus je hart ophalen in het Rotterdamse Ahoy. Met nog een maandje te gaan krijgt het programma al steeds meer vorm.

Comic Con Ahoy Rotterdam

Wat kun je allemaal verwachten?
– Special guests: tijdens Comic Con in Ahoy zijn er diverse special guests aanwezig (waaronder Penguin ofwel Oswald Cobblepot uit Gotham!). Er zijn speciale tickets te koop (link) om op de foto te mogen met deze grootste helden uit de grootste series en films. Daarnaast is het ook mogelijk om handtekeningen te kopen en selfies te nemen met deze crème de la crème uit Nerd-land (uiteraard tegen betaling).
– Q&A Panels: de special guests komen op het grote podium en je hebt de kans om antwoorden te krijgen op prangende vragen.
– Cosplay: een conventie zonder cosplay is onmogelijk. Uiteraard is er een heuse cosplay contest. Hiervoor dien je je wel op te geven.
– Entertainment: rekwisieten, replica’s en fan-groepen met speciale attracties op hun stand. Neem zoveel foto’s als je wilt en stel al je vragen.
– Props: Wat te denken van een Big Bang Theory Prop Shoot, maar ook diverse Stranger Things prop shoots, waaronder één van Scoops Ahoy. Supertof!
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst
– Shoppen: uiteraard! Het is onmogelijk om Comic Con Ahoy te verlaten zonder flink geshopt te hebben. Merchandise, funko pops, speelgoed, posters, films, boeken, er is te veel om op te noemen.
Kortom: bereid je outfit al vast voor en kijk uit naar 7 en 8 april 2020 tijdens de Comic Con Ahoy, Rotterdam. Hebben we er al zin in?

Kaarten zijn inmiddels al te koop via deze link.
Voor een zaterdag of zondag Early Entry ticket betaal je €21,44. Met een dergelijk ticket kun je al een uur eerder naar binnen, namelijk om 09:00 uur.
Wil je het hele weekend ondergedompeld worden in Geekyness met Early Entry naar binnen dan betaal je €42,29.
Reguliere tickets voor de zaterdag of zondag zijn te koop voor €16,23 per stuk en bieden je toegang vanaf 10:00 uur.
Het gehele weekend op reguliere tijden naar binnen kost je €31,86.
Wil je het helemaal goed aanpakken duik dan iets dieper in de buidel voor de felbegeerde gelimiteerde VIP-tickets. De kosten bedragen €132,12, maar hiervoor krijg je wel op beide dagen vroege toegang, een keycord en een voucher voor een handtekening van een gast naar keuze (special guests uitgezonderd), een voucher voor een foto-shoot met een gast naar keuze. Plús je krijgt voorrang met een heuse VIP Fast Pass Lane. Last but not least zijn er tijdens de panels  stoelen voor je gereserveerd.
Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief toeslagen en belastingen.

Alle Rotterdamse Comic Con-liefhebbers (en daarbuiten natuurlijk ook) kunnen zich verzamelen op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020 voor de Rotterdamse Ahoy. (Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam).  De reguliere openingstijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur.

© Comic Con Ahoy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.