Hoewel sommige speelkleden ook als vloerkleed gebruikt kunnen worden, kan je hem ook heus in de woonkamer leggen. Het beste passen deze speelkleden in de kinderkamers van onze mini-gamers! Een vloerkleed is zeker lekker warm om op te spelen en vaak lekker zacht om op te lopen.

Voetbalveld Speelkleed

Met auto’s en speelfiguren kan je jouw eigen manier een potje FIFA nabootsen. €20,99 via Bol.com (niet meer leverbaar)

Cars Speelkleed

Lekker racen met je favoriete Cars personages. Of je ze nu naspeelt vanuit de film of de game, er kan er maar eentje de winnaar zijn. € 37,95 €22,95 via Bol.com

Star Wars kleed

Heb je de nieuwe film al gezien? €32,10 via Bol.com (niet meer leverbaar)

Reuze Ganzenbord speelkleed

Leuk om op te spelen en te gebruiken als ganzenbord. Ik zou wel grotere pionnen regelen als je wil gaan ganzenborden. €39,00 via Bol.com (niet meer leverbaar)

Spider Man speelkleed

Spider Man is een superheld en met verschillende looks een superkleed voor elke kleine held in huis. €34,65 via Bol.com (niet meer leverbaar)

Paw Patrol hinkelspel

Met deze Paw Patrol vriendjes, Skye en Everest kan je een actief spel spelen op deze hinkelmat! €27,95 via Bol.com (niet meer leverbaar)

Bordspellen speelkleed

Met dit kleed krijg je vier bordspellen in één. Ook zullen er verschillende accessoires bij geleverd worden. De vier spellen zijn, Tic Tac Toe, Schaken, Solitaire en Nine Men’s Morris. €24,95 via Bol.com (niet meer leverbaar)


Star Wars Stormtrooper

Een rustige variant van de Star Wars vloerkleden, al vraag ik me wel af of wit en kinderen een goed idee is.. Hij past misschien beter in je gameroom! €26,95 via Bol.com (niet meer leverbaar)

Als je nog een leuk vloerkleed weet, dan horen we dat graag van je in de reacties.

Dit artikel maakt gebruik van affiliate links.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.