Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat ik een preview heb geschreven over Maneater. Inmiddels is er tijdens de Game Awards eindelijk meer bekend geworden over de ShARkPG waarin haaien de hoofdrol spelen. We kunnen uitkijken naar de releasedatum en het feit dat de game naar diverse consoles komt. Yes!

I love Sharks: haaienfilms en haaiendocu’s: count me in. Ook games waarin haaien de hoofdrol spelen zijn uitermate vermakelijk. Echter gaat het met de haaienpopulatie niet zo heel best. Ter illustratie: jaarlijks neemt de haaienpopulatie met zo’n 1 miljoen af mede dankzij de mens en jaarlijks overlijden er 5 mensen door een aanval van haaien. Geldt Maneater als een soort payback? In feite wel, je mag de mensheid hier compleet uitroeien. Eet, ontdek, evolueer en wordt een echte moordmachine. Het is haai tegen de mensheid! Een fantasie wordt werkelijkheid om als het ultieme zeeroofdier er op los te moorden.

Natuurlijk is er ook een compleet nieuwe trailer vrijgegeven met brute aanvallen op de mensheid:

Zet je kaken schrap en neem wraak, omdat je als baby-stierhaai uit je moeders baarmoeder bent gerukt. Eet er op los, want alleen op die manier wordt je groter en sterker.  Verken in deze single-player action RPG een diversiteit aan onderwateromgevingen: moerassen, rivieren, beach resorts en natuurlijk de oceaan.

Naast de al indrukwekkende en bloeddorstige eerste info wordt er ook een Tiger Shark Adaption uitgebracht. In een beperkt aantal winkels komt deze als pre-order beschikbaar. Deze evolutie kan bijna alles verteren en zo wordt je een nog sterker monster en een nog grotere moordmachine.

Supervet! Ik kijk er nu al naar uit! Een game om flink je tanden in te zetten!
22 mei 2020 kunnen we met de SharkPG Maneater aan de slag op de PC (Via Epic Games Store), Xbox One en PS4. Later in 2020 verschijnt de game hoogstwaarschijnlijk op de Nintendo Switch.

© 2019 Tripwire Interactive- published by Koch Media, Austria.
© 2019 Maneater®

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.