Wees gewaarschuwd, want de kusten worden vanaf 25 mei onveilig gemaakt op de Nintendo Switch. Maneater is dan verkrijgbaar voor de console en niemand is meer veilig. Gezien mijn grote voorliefde voor haaien en dino’s heb ik de game nog steeds niet gespeeld, wellicht dat een release voor mijn favoriete console daar verandering in gaat brengen.

Mensen brengen 100 miljoen haaien per jaar om, maar “slechts” 5 mensen worden per jaar omgebracht door haaien. Tijd voor payback! Eet, verken en evolueer er op los in ManEater!

Nog even een opfrissing van het geheugen, want waar draait Maneater ook alweer om?
“Je bent uit je moeders lichaam gesneden en achtergelaten om te sterven in de meedogenloze wateren van de Gulf Coast. Het enige wat je hebt is je verstand, je kaken en het angstaanjagende vermogen om je te ontwikkelen terwijl je eet. Alles en iedereen staat op het menu:  het is immers doden of gedood worden.

Als enorme haai terroriseer je de kustwateren.  Scheur ledemaat voor ledemaat af van passerende zwemmers, geef de mensen met recht een reden om bang voor je te zijn. Ontdek scheepswrakken, loer in moerassen of zwem richting open wateren om je te goed te doen aan walvissen (aaah nee!).”

Hoe dat er exact uit ziet? Nou zo:

De ShARkPG verschijnt op 25 mei 2021 voor de Nintendo Switch. Vanaf dan zijn de open wateren van Port Clovis voor de allereerste keer niet meer veilig op een portable system.

Liever op een “echte” console spelen? ManEater is al verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S | X en voor de PC. Durf jij het aan om in de huid van een echte Jaws te kruipen en de wateren onveilig te maken voor alles wat ook maar enigszins beweegt? De strijd van haai versus mensheid gaat beginnen of is al begonnen, dus zet je maar schrap!

© TripWire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.