Vandaag op dag 31 sluit ik de Pokémon challenge af met een creatieve opdracht. Op social media heb ik aan jullie gevraagd welke Pokémon ik zou moeten gaan schilderen. Ik kreeg hier leuke en verschillende reacties op. Bedankt daarvoor! Check hier welke Pokémon ik uiteindelijk geschilderd heb.

Espeon, Eevee, Jigglypuff, Bulbasaur enzovoorts. Ik heb verschillende Pokémon voorbij zien komen. Bedankt voor al jullie suggesties. Voor deze challenge heb ik één Pokémon gekozen die ik ga schilderen. En dat is Gigantamax Alcremie. Een 8ste generatie Pokémon uit de onlangs verschenen Pokémon Sword & Shield. Persoonlijk vond ik hem lastig om na te schilderen maar ik vond hartstikke leuk om dat te mogen doen. Hieronder het resultaat!

Ik heb deze Alcremie gemaakt op basis van waterverf. Ik was wel benieuwd hoe dit zou uitpakken, maar het is best goed gelukt als zeg ik het zelf. Ik heb eerst een achtergrond kleur gegeven en vervolgens met potlood zachtjes de lijnen gezet waar de taartlagen van de Pokémon moest beginnen en eindigen. Vervolgens ben ik met donkere kleuren begonnen en geëindigd met wit. Met zwarte waterverf heb ik extra contouren en schaduwen aangebracht, zodat de Gigantamax Alcremie meer levendiger zou worden.

Bedankt voor jullie reacties op de deze actieve 30 Days Pokémon challenge!

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.