Verhuizen en een huis opknappen, oef, ook ik heb er dit jaar aan moeten geloven. Gelukkig hoefde er in mijn geval weinig aan renovatie te gebeuren – verfje hier, verfje daar et voila! – maar sommige mensen hebben hier een flinke klus aan. In de game Tools Up! kruip je met je vrienden in de huid van een renovatie-team en dat gaat er ronduit hilarisch aan toe. Renoveren was nog nooit zo grappig en hectisch tegelijk.

Totale chaos! Zie het als een Overcooked! maar dan in een huis waarin je de boel moet gaan renoveren. Gelukkig hoef je hiervoor geen klusproef outfit aan te trekken en je handen uit de mouwen te steken voor de rommelige klussen. Nee, met deze gestoorde coop-game kun je gewoon lekker op de bank neerploffen en met maar liefst vier spelers de klus klaren. Het Poolse All In! Games brengt deze doldwaze party-game op de markt welke ontwikkeld is door The Knights of Unity (bekend van de digitale editie van Scythe).

Benieuwd? Bekijk dan hier de trailer:

Een crew van renoveerders staat te popelen om het klusje te klaren. Natuurlijk gaat dit allemaal niet van een leien dakje, immers de meeste ongelukken gebeuren thuis. Verwacht daarom ook verf dat verspreid over de vloer ligt en gevaar op uitglijden geeft en blijf tevens kalm wanneer het huis omringt wordt door lava. Werk samen of juist totaal niet! Teamwork is het magische woord als het gaat om met zijn vieren renoveren, maar gaat dat ook lukken als de klok doortikt? Voltooi taken en volbreng uitdagende missies.  Verf de muren, trek het behang van de muren en volg de ontwerpen – klussen was nog nooit zo leuk!

Werk hard en maak plezier in Tools Up! Een absolute aanrader voor fans van het hilarische en chaotische Overcooked! en tevens een fijne tip voor de feestdagen.

Tools Up! is nu verkrijgbaar voor de PC (via Steam), Xbox One, PS4 en voor de Nintendo Switch.

© ALL IN! Games

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.