Goed, we blikken terug naar het afgelopen jaar en nemen zo ook de games onder de loep die we in 2019 hebben mogen reviewen. Hoewel de meeste games het aardig goed hebben gedaan zijn er toch enkele die niet zo super hebben gescoord. Wanneer scoor je minder goed?

De richtlijn die ik heb aangehouden is een 6.0 of lager! Ik kwam bij het maken van dit artikel nog een review van mezelf tegen waarbij ik een heel slecht cijfer heb gegeven aan een game! Een game (De Sims 4) die toch wel tot mijn favorieten behoort, alleen deze betreffende uitbreiding had wat mij betreft echt de plank misgeslagen.

We gaan in dit overzicht van; matig, krap voldoende, naar de slechtste van 2019!

6.0
Fitness Boxing (Switch)
Asterix en Obelix XXL 2 (PlayStation 4)

5.5
Rapture Rejects (PC)
Rainswept (PC)
Big Crown Showdown (Switch)

4.8
De Sims 4: Strangerville Game Pack (PC)

Tja, op zich valt het mee een grote hand (als je 6 vingers zou hebben) aan slechte games in 2019. Wellicht ben je het met ons eens, of heb je er een andere kijk op, dat mag! Wij reviewen de games die wij mogen ontvangen van verschillende uitgevers en delen hierbij onze ervaring en verwachtingen.

Staat jouw slechtste game van 2019 hier ook tussen?

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.