Van 18 oktober tot 15 november was de Pokémon Center Pop-up store geopend in London. Eindelijk eentje in Europa ter aanleiding van Pokémon Sword en Pokémon Shield dat op 15 november exclusief op de Nintendo Switch verschijnt, maar zoals ik al zei is deze store maar tijdelijk. Gelukkig ben ik er geweest en heb ik gave items gescoord. Lees hier mijn shoplog.

Eind oktober ben ik naar de tijdelijke Pokémon Center winkel geweest in London. De store was gevestigd in de Westfield shoppingmall, Sherperd’s Bush. Op internet las ik vele berichten dat het enorm druk zou kunnen zijn; lange wachtrijen en uren wachten. Omdat de winkel op 18 oktober officieel geopend is vanwege de nieuwe Pokémon-games Sword en Shield, dacht ik dat de week daarna wel mee zou vallen. Voornamelijk als we op een doordeweekse dag zouden gaan. Nou, echt niet! Uiteindelijk heb ik 5 uur staan wachten voordat we aan de beurt waren om de winkel te betreden. Tussentijd werd er omgeroepen dat niet meer alles voorradig was, zoals grote pluche knuffels (Snorlax, Ditto, Mimikyu) en exclusieve items als pins en Pikachu gekleed in typisch Engels klederdracht. Ik ben niet weggegaan, want dan zou ik spijt krijgen. Lees hier mijn ervaring van de Pokémon Center London Store.

Nu vraag je jezelf af: wat heb ik meegenomen? Zie hieronder mijn gescoorde items.

De bovenste rij van links naar rechts: Grookey knuffel, Grookey drinkbeker, Mewtwo knuffel.
Onderste rij van links naar rechts: Scorbunny knuffel, London Pickachu muts, Exeggutor knuffel en Sobble knuffel.

Vanwege de enorme dagelijkse opkomst heeft de staff van de winkel besloten om een limiet te stellen van maximaal 6 items per persoon. En omdat ik samen met mijn vriend was, konden we maximaal 12 items meenemen, maar dat hebben we niet gedaan uiteraard, haha.

De drie starters van Pokémon Sword en Pokémon Shield. Het vrolijke aapje Grookey, de energieke Scorbunny en de verlegen Sobble. Deze kwalitatieve knuffels zien er geweldig uit. Erg gedetailleerd. Ze zijn tussen de 20 – 25 cm groot. De middelste knuffel Scorbunny is natuurlijk wat groter vanwege zijn oren. Ik ben zeker blij met deze drie starters, vooral Grookey en Sobble (mijn persoonlijke favorieten).

In deze strak ontworpen doos zit deze prachtige groene Grookey beker. Van elke starter hadden ze een beker, ook eentje van Pikachu. Maar wij vonden deze leuker.

Een van de exclusieve items was deze muts, wordt ook een beanie genoemd. Een grijze muts met een zwart rand eronder. Op de voorkant een London Pikachu embleem en op de achterkant een grote wit grijze Poké Ball. Geen koud hoofd meer deze winter.

En als laatste een Mewtwo en Exeggutor knuffel. Deze moesten mee van mijn vriend, haha. Ook deze knuffels zijn van zeer goede kwaliteit. Stevig en gedetailleerd. Op elk ei-hoofd van Exeggutor een ander gezicht.

Ik vond het heel jammer dat de exclusieve London Pikachu er niet meer was. En nee, ik ben er niet meer speciaal voor terug gegaan. Dus mocht iemand er eentje over hebben…

Van welke Pokémon zou jij graag een knuffel willen hebben?

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.