Ruim een halfjaar geleden bracht Paramount Pictures de eerste officiële trailer van de film Sonic the Hedgehog naar buiten. Maar gelijk daarna kreeg het bedrijf bakken vol kritiek over het uiterlijk van Sonic omdat hij te menselijk was. Zij hebben geluisterd naar de fans en creëerden een nieuwe Sonic die iedereen kent. Bekijk hier het nieuwe uiterlijk van onze blauwe egel + de nieuwe trailer.

Kom op, geef toe. De eerste trailer van de film Sonic the Hedgehog zag er niet veel belovend uit. Het ging niet om de muziek of dat Jim Carrey de rol van Dr. Robotnik (oftewel Dr. Eggman) speelt, nee. Heel het internet (inclusief ik) had kritiek op het uiterlijk van Sonic. Het gesprek van de dag. Hij leek totaal niet op de Sonic die ik en vele andere fans kennen. Lange benen, ogen ver uit elkaar. Te menselijk.

De makers van de film hadden dit niet zien aankomen, waardoor ze een paar dagen na de release van de officiële trailer op Twitter hadden aangekondigd dat ze Sonic flink onderhanden gingen nemen. Door deze stap moesten ze de filmrelease uitstellen naar 14 februari 2020. Oorspronkelijk moest de film deze maand uitkomen, maar dat gingen ze niet redden. En na maanden wachten heeft Paramount Pictures de gloednieuwe trailer van de film met een verbeterde Sonic naar buiten gebracht. Het resultaat mag er wezen.

Eerste reactie? Dit ziet er stukken beter uit. Dit is de Sonic die ik ken. De snelle blauwe egel die in seconden van A naar B rent en tevens de wereld redt van Dr. Robotnik’s kwade plannen. We moeten nu nog een paar maandjes wachten totdat de film te zien is in de Nederlandse bioscopen, maar deze Sonic is zeker het kijken waard!

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.