Voor iedereen die warme herinneringen heeft aan speelgoed heeft Netflix een interessante en nostalgische documentaire gemaakt over speelgoed waar we mee zijn opgegroeid.

Barbie, LEGO, Playmobil, Action-Man, Power Rangers en nog vele andere soorten speelgoed waar we mee hebben gespeeld in onze jongere kinderjaren. Speelgoed dat we zelfs doorgeven aan de volgende generaties. Netflix heeft een leuke documentaireserie gemaakt over dit speelgoed. De serie staat sinds eind 2017 op Netflix maar recent hebben ze een seizoen 3 toegevoegd. Ieder seizoen bestaat uit 4 afleveringen waarin grote succesvolle speelgoedmerken besproken worden.

Transformers, Barbie en Star Trek werden in de eerste 2 seizoenen besproken. En nu in seizoen 3 gaan ze het hebben over Power Rangers, professional wrestling, My Little Pony en Teenage Mutant Ninja Turtles. Het begin van hoe het allemaal ontstaan is tot het grote succes waar iedereen dat speelgoed moest hebben, zo erg zelfs, dat de schappen gewoon leeg waren.

Dus mocht je niks te doen hebben op een avond of volgend weekend, kijk dan zeker naar deze documentaire. Het is een interessante serie die volledig in het teken staat van speelgoed. Het bracht goede herinneringen bij mij naar boven nadat ik deze docu gezien heb. Ik kreeg gelijk zin om weer te gaan spelen, haha.

Wendela

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.